Praktische bedrijfseconomie uitwerkingen

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rafael Liethof

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit uitwerkingenboek behoort tot de MBA methode Praktische Bedrijfseconomie.Al vele jaren heeft het boek Bedrijfseconomie, theorie en praktijk van Rafael Liethof, bewezen een uitstekende inleiding te zijn in het vak bedrijfseconomie. Praktische Bedrijfseconomie voor MBA, is een bewerking van deze titel. Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het vak Bedrijfseconomie van het examen Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Daarom bevat dit boek alleen die studiestof die bij dit examen gevraagd kan worden. In dit studieboek vindt u dus geen regelingen die buiten de exameneisen vallen maar wel de complete en volledige examenstof. Aan het eind van het boek zijn daartoe de eind- en toetstermen van de Associatie voor Praktijkexamens opgenomen, met een paginaverwijzing naar de stof in het theorieboek. Als uitgangspunt dient nog steeds de klassieke gedachtegang uit de Nederlandse bedrijfseconomie, waarbij rationeel handelen centraal staat. Dat in de praktijk niet altijd rationeel wordt gehandeld, is een gegeven. Het heeft echter een groot didactisch voordeel om uit te gaan van rationeel handelen, omdat dit een zeer scherp kader schept, waarbinnen de theorie kan worden behandeld. Voor de student schept dit duidelijkheid bij het bestuderenvan de stof. .Het boek is een brede inleiding in het vak, waarin de hoofdthema's kosten, financiering en verslaggeving worden behandeld. Het boek is bij uitstek geschikt voorde opleiding Moderne Bedrijfsadministratie en bereidt de student prima voor op de examens van de Associatie voor Praktijkexamens en Stibex.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rafael Liethof
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789079564774
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit uitwerkingenboek behoort tot de MBA methode Praktische Bedrijfseconomie.

Al vele jaren heeft het boek Bedrijfseconomie, theorie en praktijk van Rafael Liethof, bewezen een uitstekende inleiding te zijn in het vak bedrijfseconomie. Praktische Bedrijfseconomie voor MBA, is een bewerking van deze titel.

Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het vak Bedrijfseconomie van het examen Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Daarom bevat dit boek alleen die studiestof die bij dit examen gevraagd kan worden. In dit studieboek vindt u dus geen regelingen die buiten de exameneisen vallen maar wel de complete en volledige examenstof. Aan het eind van het boek zijn daartoe de eind- en toetstermen van de Associatie voor Praktijkexamens opgenomen, met een paginaverwijzing naar de stof in het theorieboek.

Als uitgangspunt dient nog steeds de klassieke gedachtegang uit de Nederlandse bedrijfseconomie, waarbij rationeel handelen centraal staat. Dat in de praktijk niet altijd rationeel wordt gehandeld, is een gegeven. Het heeft echter een groot didactisch voordeel om uit te gaan van rationeel handelen, omdat dit een zeer scherp kader schept, waarbinnen de theorie kan worden behandeld. Voor de student schept dit duidelijkheid bij het bestuderen
van de stof. .

Het boek is een brede inleiding in het vak, waarin de hoofdthema's kosten, financiering en verslaggeving worden behandeld. Het boek is bij uitstek geschikt voor
de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie en bereidt de student prima voor op de examens van de Associatie voor Praktijkexamens en Stibex.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rafael Liethof
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789079564774
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99