Praktische bedrijfseconomie opgavenboek

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rafael Liethof

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit opgavenboek vormt samen met het theorie- en uitwerkingenboek de methode Praktische Bedrijfsadminstratie. Al vele jaren heeft het boek Bedrijfseconomie, theorie en praktijk, bewezen een uitstekende inleiding te zijn in het vak bedrijfseconomie.Praktische Bedrijfseconomie, is een bewerking van deze titel. Het boek sluit nog beter aan op de exameneisen van de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.Enkele onderwerpen die niet meer passen in de programma's die tegenwoordig worden aangeboden, zijn geschrapt. Waar nodig zijn aanvullingen op de stof aangebracht. Hier en daar zijn korte verwijzingen naar de actualiteit toegevoegd. Als uitgangspunt dient nog steeds de klassieke gedachtegang uit de Nederlandse bedrijfseconomie, waarbij rationeel handelen centraal staat. Dat in de praktijk niet altijd rationeel wordt gehandeld, is een gegeven. Het heeft echter een groot didactisch voordeel om uit te gaan van rationeel handelen, omdat dit een zeer scherp kader schept, waarbinnen de theorie kan worden behandeld. Voor de student schept dit duidelijkheid bij het bestuderenvan de stof.Het boek is een brede inleiding in het vak, waarin de hoofdthema's kosten,financiering en verslaggeving worden behandeld. Het boek is bij uitstek geschikt voor de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie en bereidt de student prima voor op de examens van de Associatie voor Praktijkexamens en Stibex.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rafael Liethof
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789079564736
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit opgavenboek vormt samen met het theorie- en uitwerkingenboek de methode Praktische Bedrijfsadminstratie.

Al vele jaren heeft het boek Bedrijfseconomie, theorie en praktijk, bewezen een uitstekende inleiding te zijn in het vak bedrijfseconomie.
Praktische Bedrijfseconomie, is een bewerking van deze titel. Het boek sluit nog beter aan op de exameneisen van de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.

Enkele onderwerpen die niet meer passen in de programma's die tegenwoordig worden aangeboden, zijn geschrapt. Waar nodig zijn aanvullingen op de stof aangebracht. Hier en daar zijn korte verwijzingen naar de actualiteit toegevoegd.

Als uitgangspunt dient nog steeds de klassieke gedachtegang uit de Nederlandse bedrijfseconomie, waarbij rationeel handelen centraal staat. Dat in de praktijk niet altijd rationeel wordt gehandeld, is een gegeven. Het heeft echter een groot didactisch voordeel om uit te gaan van rationeel handelen, omdat dit een zeer scherp kader schept, waarbinnen de theorie kan worden behandeld. Voor de student schept dit duidelijkheid bij het bestuderen
van de stof.

Het boek is een brede inleiding in het vak, waarin de hoofdthema's kosten,
financiering en verslaggeving worden behandeld. Het boek is bij uitstek geschikt voor de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie en bereidt de student prima voor op de examens van de Associatie voor Praktijkexamens en Stibex.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rafael Liethof
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789079564736
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99