Nieuwe producten en diensten bedenken, versie 3.0

Prijs € 45,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gijs van Wulfen

Hardback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het bedenken van succesvolle nieuwe producten of diensten is lastig. Slechts een op de zes innovatieprojecten haalt de markt. Omdat de klant er niet op zit te wachten, het intern aan draagvlak ontbreekt of omdat het technisch niet haalbaar is. Daarom is de VOORT innovatiemethode ontwikkeld. Met een intern team bedenk je in vijf stappen concrete nieuwe producten, diensten of businessmodellen. In een gestructureerd creatief proces keer je terug met drie tot vijf mini new business cases, vijftien weken na de kick-off.De methode is succesvol omdat je start met een innovatieopdracht, je zelf klantfricties ontdekt, de klant nauw betrokken is, je terugkeert met concrete business cases en je het gezamenlijk met een team doet. Dit zorgt voor intern draagvlak.De VOORT innovatiemethode is voor iedereen bruikbaar. Zowel voor diensten als producten en in business-to-business-of in business-to-consumermarkten. Meer dan dertig bedrijven en organisaties passen de methode toe. Sanoma Media heeft met deze methode de Libelle Academy en Work4Women bedacht en succesvol geïntroduceerd. Deze praktijkcase komt uitgebreid aan bod. Dit boek is een werkboek, bedoeld om de VOORT innovatiemethode zelf toe te passen. Het staat boordevol praktische inspiratie en bruikbare formats. Het bevat ook 35 creatieve technieken om zelf in het ideationproces te gebruiken.Gijs van Wulfen, grondlegger van de VOORT innovatiemethode, is bedrijfseconoom, marketeer en innovatiefacilitator. Hij werkte in de foodsector en adviseerde bij achtereenvolgens Ernst & Young en Boer & Croon. Eind 2002 startte hij zijn eigen innovatieorganisatie die zich richt op opleiden, en het verspreiden en faciliteren van de VOORT innovatiemethode. Hij is een veelgevraagd spreker over innovatie op internationale congressen, seminars en workshops.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gijs van Wulfen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043025195
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het bedenken van succesvolle nieuwe producten of diensten is lastig. Slechts een op de zes innovatieprojecten haalt de markt. Omdat de klant er niet op zit te wachten, het intern aan draagvlak ontbreekt of omdat het technisch niet haalbaar is. Daarom is de VOORT innovatiemethode ontwikkeld. Met een intern team bedenk je in vijf stappen concrete nieuwe producten, diensten of businessmodellen. In een gestructureerd creatief proces keer je terug met drie tot vijf mini new business cases, vijftien weken na de kick-off.
De methode is succesvol omdat je start met een innovatieopdracht, je zelf klantfricties ontdekt, de klant nauw betrokken is, je terugkeert met concrete business cases en je het gezamenlijk met een team doet. Dit zorgt voor intern draagvlak.
De VOORT innovatiemethode is voor iedereen bruikbaar. Zowel voor diensten als producten en in business-to-business-of in business-to-consumermarkten. Meer dan dertig bedrijven en organisaties passen de methode toe. Sanoma Media heeft met deze methode de Libelle Academy en Work4Women bedacht en succesvol geïntroduceerd. Deze praktijkcase komt uitgebreid aan bod. Dit boek is een werkboek, bedoeld om de VOORT innovatiemethode zelf toe te passen. Het staat boordevol praktische inspiratie en bruikbare formats. Het bevat ook 35 creatieve technieken om zelf in het ideationproces te gebruiken.
Gijs van Wulfen, grondlegger van de VOORT innovatiemethode, is bedrijfseconoom, marketeer en innovatiefacilitator. Hij werkte in de foodsector en adviseerde bij achtereenvolgens Ernst & Young en Boer & Croon. Eind 2002 startte hij zijn eigen innovatieorganisatie die zich richt op opleiden, en het verspreiden en faciliteren van de VOORT innovatiemethode. Hij is een veelgevraagd spreker over innovatie op internationale congressen, seminars en workshops.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gijs van Wulfen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043025195
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99