MINDF*CK

101 illusies & experimenten

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Victor Mids, Oscar Verpoort

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een mindf*ck veroorzaakt bewust kortsluiting in iemands brein door gebruik te maken van de ingebouwde reflexen en automatismen van het zenuwstelsel. Na een mindf*ck volgt vaak een gevoel van verwondering, de slappe lach of introspectie.Met de 51 interactieve illusies en experimenten uit het boek ervaar je zelf hoe makkelijk jouw eigen brein je voor de gek houdt. In MINDF*CK geven Victor Mids en Oscar Verpoort voor het allereerst de geheimen prijs achter hun beste en meest spectaculaire illusies uit het populaire tv-programma MINDF*CK. De geheimen worden niet alleen onthuld, maar ook de onderliggende psychologische en neurologische effecten worden op meeslepende wijze uit de doeken gedaan.MINDF*CK combineert de kunst van het goochelen met verrassende populairwetenschappelijke inzichten. Illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid vormen samen de basis voor een uniek boek dat niet alleen de klassieke vorm van goochelen ver achter zich laat, maar ook een uniek inkijkje geeft in de werking van het brein. Je leert niet alleen ho´e´, maar ook waaro´m illusies werken.En pas op! Het boek is namelijk zelf ook e´e´n grote mindf*ck. Hoe? Dat houden we uiteraard nog even geheim. Ee´n ding is echter zeker: na het lezen ervan is niets en niemand in je omgeving meer veilig voor de kracht van de mindf*ck!In MINDF*CK leer je onder andere:* gedachtelezen * leugens detecteren * anderen op afstand bei¨nvloeden* natuurkunde te gebruiken om een leeg frisdrankblikje weer vol te krijgen* optische illusies te cree¨eren met alledaagse voorwerpen* hoe je een wandelende rekenmachine wordt* waarom wij paranormale zaken ervaren* hoe je de sterkste man van Nederland verslaat* de allerbeste verkooptrucs* altijd winnen met kop of munt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Victor Mids, Oscar Verpoort
Uitgever
Maven Publishing
ISBN
9789491845925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Een mindf*ck veroorzaakt bewust kortsluiting in iemands brein door gebruik te maken van de ingebouwde reflexen en automatismen van het zenuwstelsel. Na een mindf*ck volgt vaak een gevoel van verwondering, de slappe lach of introspectie.

Met de 51 interactieve illusies en experimenten uit het boek ervaar je zelf hoe makkelijk jouw eigen brein je voor de gek houdt. In MINDF*CK geven Victor Mids en Oscar Verpoort voor het allereerst de geheimen prijs achter hun beste en meest spectaculaire illusies uit het populaire tv-programma MINDF*CK. De geheimen worden niet alleen onthuld, maar ook de onderliggende psychologische en neurologische effecten worden op meeslepende wijze uit de doeken gedaan.

MINDF*CK combineert de kunst van het goochelen met verrassende populairwetenschappelijke inzichten. Illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid vormen samen de basis voor een uniek boek dat niet alleen de klassieke vorm van goochelen ver achter zich laat, maar ook een uniek inkijkje geeft in de werking van het brein. Je leert niet alleen ho´e´, maar ook waaro´m illusies werken.

En pas op! Het boek is namelijk zelf ook e´e´n grote mindf*ck. Hoe? Dat houden we uiteraard nog even geheim. Ee´n ding is echter zeker: na het lezen ervan is niets en niemand in je omgeving meer veilig voor de kracht van de mindf*ck!

In MINDF*CK leer je onder andere:

* gedachtelezen * leugens detecteren * anderen op afstand bei¨nvloeden
* natuurkunde te gebruiken om een leeg frisdrankblikje weer vol te krijgen
* optische illusies te cree¨eren met alledaagse voorwerpen
* hoe je een wandelende rekenmachine wordt
* waarom wij paranormale zaken ervaren
* hoe je de sterkste man van Nederland verslaat
* de allerbeste verkooptrucs
* altijd winnen met kop of munt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Victor Mids, Oscar Verpoort
Uitgever
Maven Publishing
ISBN
9789491845925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99