Marketingcommunicatie in 14 stappen

Prijs € 76,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Guy van Liemt, Gert Koot

Hardback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat moet een eigentijdse marketingcommunicatieprofessional weten om succesvol te zijn? Het nieuwe boek Marketingcommunicatie in 14 stappen geeft aan welke stappen nodig zijn om een doeltreffende bijdrage te leveren aan de hedendaagse marketingcommunicatie. Een uitstekende voorbereiding voor studenten op de latere beroepspraktijk!Waarom kiezen voor Marketingcommunicatie in 14 stappen?* Relatie tussen marketingcommunicatiestrategie en de marketingstrategie wordt zeer helder weergegeven. *behandelt op een praktijkgerichte manier de nieuwste inzichten en modellen van het totale vakgebied*hanteert een geïntegreerde benadering van online en offline marketingcommunicatie-instrumentenMarketingcommunicatie in 14 stappen behandelt op een praktijkgerichte manier de nieuwste inzichten en modellen van het vakgebied. Uniek is de plaatsing van de online marketingcommunicatie in de structuur van de gehele marketingcommunicatiestrategie. Het boek bespreekt daarbij alle essentiële onderwerpen, zoals merkidentiteit, positionering, creativiteit en toepassing van het marketingcommunicatievraagstuk en consumer insights. Ook laat het boek zien dat online tools méér zijn dan een middel en samen met de offline instrumenten een plaats verdienen in het Owned, Paid en Earned Media-model. Marketingcommunicatie in 14 stappen is uitermate geschikt voor als Commerciële Economie, Communicatie, Small Business en Retail Management en International Business and Languages, maar eveneens voor aanverwante opleidingen zoals Media, Informatie en Communicatie. Het boek is ook beschikbaar als e-book. Online ondersteuningDe ondersteunende website biedt studenten extra toetsvragen en aanvullende theorie. Docenten vinden er cases, collegesheets, figuren en tabellen. Ook kunnen zij zelf toetsen samenstellen met Toets-op-Maat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guy van Liemt, Gert Koot
Uitgever
Noordhoff Uitgevers
ISBN
9789001820596
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
703

Beschrijving

Wat moet een eigentijdse marketingcommunicatieprofessional weten om succesvol te zijn? Het nieuwe boek Marketingcommunicatie in 14 stappen geeft aan welke stappen nodig zijn om een doeltreffende bijdrage te leveren aan de hedendaagse marketingcommunicatie. Een uitstekende voorbereiding voor studenten op de latere beroepspraktijk!

Waarom kiezen voor Marketingcommunicatie in 14 stappen?
* Relatie tussen marketingcommunicatiestrategie en de marketingstrategie wordt zeer helder weergegeven.
*behandelt op een praktijkgerichte manier de nieuwste inzichten en modellen van het totale vakgebied
*hanteert een geïntegreerde benadering van online en offline marketingcommunicatie-instrumenten

Marketingcommunicatie in 14 stappen behandelt op een praktijkgerichte manier de nieuwste inzichten en modellen van het vakgebied. Uniek is de plaatsing van de online marketingcommunicatie in de structuur van de gehele marketingcommunicatiestrategie. Het boek bespreekt daarbij alle essentiële onderwerpen, zoals merkidentiteit, positionering, creativiteit en toepassing van het marketingcommunicatievraagstuk en consumer insights. Ook laat het boek zien dat online tools méér zijn dan een middel en samen met de offline instrumenten een plaats verdienen in het Owned, Paid en Earned Media-model. Marketingcommunicatie in 14 stappen is uitermate geschikt voor als Commerciële Economie, Communicatie, Small Business en Retail Management en International Business and Languages, maar eveneens voor aanverwante opleidingen zoals Media, Informatie en Communicatie. Het boek is ook beschikbaar als e-book.

Online ondersteuning
De ondersteunende website biedt studenten extra toetsvragen en aanvullende theorie. Docenten vinden er cases, collegesheets, figuren en tabellen. Ook kunnen zij zelf toetsen samenstellen met Toets-op-Maat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guy van Liemt, Gert Koot
Uitgever
Noordhoff Uitgevers
ISBN
9789001820596
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
703

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99