Krav Maga for Life

Prijs € 19,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Branimir Tudjan

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Krav Maga (Hebreeuws voor ‘contactgevecht’) is het befaamde Israëlische zelfverdedigings-en gevechtssysteem, ontwikkeld door grootmeester Imi Lichtenfeld. Dit tot nog relatief kort geleden geheime zelfverdedigingsysteem, was exclusief voorbehouden aan het operationele personeel van de Mossad (Israëlische inlichtingen dienst), Shabak (Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst), Aman (Israëlische militaire inlichtingen dienst) en leden van de elite commando eenheden binnen het Israëlische leger. Op dit moment is Krav Maga, mede door de eenvoud en effectiviteit, een waar fenomeen binnen de vechtsportwereld geworden. KRAV MAGA for LIFE is het eerste boek over Krav Maga dat zich niet bezig houdt met de fysieke technieken van het systeem, maar dat op unieke en verfrissende wijze Krav Maga gebruikt als metafoor voor het (dagelijks) leven. Daarmee is het een wereldwijde primeur. Elke Krav Magatraining reflecteert (in microvorm) in feite verschillende complexe levensmomenten en levenssituaties en biedt hiervoor de mogelijke positieve oplossingen en constructieve omgangsstrategieën.KRAV MAGA for LIFE is het verhaal van Branimir Tudjan’s boeiende en fascinerende Krav Maga (levens)zoektocht. Geschreven uit het hart en met een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en persoonlijke anekdotes. Confronterend en direct. Dit boek biedt zo iedere lezer de mogelijkheid om zijn leven te verijken met de KRAV MAGA for LIFE strategieën toolbox. Leer jezelf te “bewapenen” met beproefde, praktische en effectieve levensstrategieën en creëer je eigen recept voor een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven.Branimir Tudjan is een wereldberoemde instructeur en autoriteit op het gebied van Krav Maga en de zogenaamde realistische zelfverdedigingstraining. Tevens is hij de coproducent/auteur van twee, in de Verenigde Staten (Paladin Press) uitgebrachte zelfverdediging instructie dvd’s: “One against many- Multiple Opponent Survival System” en “ Street Krav Maga”. Eerder schreef hij de bestseller “Leef Safe- voel je veilig in iedere situatie”. Dit boek kreeg veel aandacht en positieve reacties in de Nederlandse media (o.a. bij: Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard, Spijkers met koppen, Q-music, Nu.nl, Fok. nl) en uit de politiek (persoonlijke brief van Minister ter Horst en burgemeester J. Cohen).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Branimir Tudjan
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059119284
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Krav Maga (Hebreeuws voor ‘contactgevecht’) is het befaamde Israëlische zelfverdedigings-
en gevechtssysteem, ontwikkeld door grootmeester Imi Lichtenfeld. Dit tot nog relatief kort geleden geheime zelfverdedigingsysteem, was exclusief voorbehouden aan het operationele personeel van de Mossad (Israëlische inlichtingen dienst), Shabak (Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst), Aman (Israëlische militaire inlichtingen dienst) en leden van de elite commando eenheden binnen het Israëlische leger. Op dit moment is Krav Maga, mede door de eenvoud en effectiviteit, een waar fenomeen binnen de vechtsportwereld geworden. KRAV MAGA for LIFE is het eerste boek over Krav Maga dat zich niet bezig houdt met de fysieke technieken van het systeem, maar dat op unieke en verfrissende wijze Krav Maga gebruikt als metafoor voor het (dagelijks) leven. Daarmee is het een wereldwijde primeur. Elke Krav Maga
training reflecteert (in microvorm) in feite verschillende complexe levensmomenten en levenssituaties en biedt hiervoor de mogelijke positieve oplossingen en constructieve omgangsstrategieën.
KRAV MAGA for LIFE is het verhaal van Branimir Tudjan’s boeiende en fascinerende
Krav Maga (levens)zoektocht. Geschreven uit het hart en met een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en persoonlijke anekdotes. Confronterend en direct. Dit boek biedt zo iedere lezer de mogelijkheid om zijn leven te verijken met de KRAV MAGA for LIFE strategieën toolbox. Leer jezelf te “bewapenen” met beproefde, praktische en effectieve levensstrategieën en creëer je eigen recept voor een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven.

Branimir Tudjan is een wereldberoemde instructeur en autoriteit op het gebied van Krav Maga en de zogenaamde realistische zelfverdedigingstraining. Tevens is hij de coproducent/auteur van twee, in de Verenigde Staten (Paladin Press) uitgebrachte zelfverdediging instructie dvd’s: “One against many- Multiple Opponent Survival System” en “ Street Krav Maga”. Eerder schreef hij de bestseller “Leef Safe- voel je veilig in iedere situatie”. Dit boek kreeg veel aandacht en positieve reacties in de Nederlandse media (o.a. bij: Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard, Spijkers met koppen, Q-music, Nu.nl, Fok. nl) en uit de politiek (persoonlijke brief van Minister ter Horst en burgemeester J. Cohen).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Branimir Tudjan
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059119284
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99