Iedereen Elke Dag Plezier Spreukenboek

voor een beter collectief humeur

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Plezier is een van de meest natuurlijke krachtbronnen die er bestaan. Plezier geeft (levens)energie, verbindt en beweegt. Plezier is onuitputtelijk en deelbaar tot in het oneindige. Sterker, hoe meer je ervan uitdeelt, hoe meer je ervoor terugkrijgt.We zijn misschien een beetje verleerd wat het is om plezier te hebben of te maken in de hectische wereld waarin we leven.Echter, op het moment dat we beseffen dat we sneller succes hebben als we er plezier in hebben, dan snap je waar de kern van het verhaal zit. In z’n eenvoud. Plezier is gratis, simpel en geeft energie. En die energie hebben we nodig om verder te komen, individueel en met z’n allen. In de samenleving en op ons werk.Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP) is een ‘bewustzijnsbeweging’ die haar oorsprong vindt op internet. Binnen twee jaar is dit initiatief onder andere uitgegroeid tot Nederlands grootste LinkedIn-groep met al meer dan 50.000 leden. Daarnaast is IEDP te vinden op www.iedp.nl, Facebook en Twitter.Het IEDP Spreukenboek is tot stand gekomen dankzij een groot aantal IEDP-groepsleden, die hun spreuk plaatsten op dit digitale platform. Uit de meer dan 6500 inzendingen is een selectie gemaakt van inspirerende, reflecterende en plezierige spreuken. Gebruik het IEDP Spreukenboek iedere dag, lees en deel de spreuk van de dag en schrijf zelf iedere dag een notitie over wat jouw dag tot een plezierige dag heeft gemaakt of welk plezier je een ander gedaan hebt.Plezier leidt tot geluk en bepaalt onze gezamenlijke toekomst.Plezier is een keuze! Plezier geeft energie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Literoza
ISBN
9789048490110
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229

Beschrijving

Plezier is een van de meest natuurlijke krachtbronnen die er bestaan. Plezier geeft (levens)energie, verbindt en beweegt. Plezier is onuitputtelijk en deelbaar tot in het oneindige. Sterker, hoe meer je ervan uitdeelt, hoe meer je ervoor terugkrijgt.


We zijn misschien een beetje verleerd wat het is om plezier te hebben of te maken in de hectische wereld waarin we leven.

Echter, op het moment dat we beseffen dat we sneller succes hebben als we er plezier in hebben, dan snap je waar de kern van het verhaal zit. In z’n eenvoud. Plezier is gratis, simpel en geeft energie. En die energie hebben we nodig om verder te komen, individueel en met z’n allen. In de samenleving en op ons werk.

Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP) is een ‘bewustzijnsbeweging’ die haar oorsprong vindt op internet. Binnen twee jaar is dit initiatief onder andere uitgegroeid tot Nederlands grootste LinkedIn-groep met al meer dan 50.000 leden. Daarnaast is IEDP te vinden op www.iedp.nl, Facebook en Twitter.

Het IEDP Spreukenboek is tot stand gekomen dankzij een groot aantal IEDP-groepsleden, die hun spreuk plaatsten op dit digitale platform. Uit de meer dan 6500 inzendingen is een selectie gemaakt van inspirerende, reflecterende en plezierige spreuken. Gebruik het IEDP Spreukenboek iedere dag, lees en deel de spreuk van de dag en schrijf zelf iedere dag een notitie over wat jouw dag tot een plezierige dag heeft gemaakt of welk plezier je een ander gedaan hebt.

Plezier leidt tot geluk en bepaalt onze gezamenlijke toekomst.
Plezier is een keuze! Plezier geeft energie.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Literoza
ISBN
9789048490110
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99