Hoera! Ik heb een nieuwe baan

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Marie Anne Borst-van der Pas

Paperback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is speciaal voor jou geschreven. Het bevat alle praktische informatie voor een goede start bij je nieuwe werkgever. Je kunt het als leidraad en naslagwerk gebruiken voor en tijdens je nieuwe baan.Het boek bestaat uit drie verschillende onderdelen: een verhaal, een stappenplan en een samenvatting. Op de site vind je scans, veelgestelde vragen, handige downloads en een online coach die je helpt succesvol te zijn. Veel succes in jouw nieuwe baan!-------------Een leuk en handig boek voor iedereen die solliciteert of aan een nieuwe baan begint.-------------“Binnen ons telecombedrijf starten regelmatig nieuwe ICT professionals. Wij verwachten proactiviteit en zelfredzaamheid. Dit boek stimuleert ze hierbij en sluit goed aan op ons inwerktraject.”de heer S. Nijhuis, directeur Voiceworks“Na het lezen van dit boek begin ik zelfverzekerder aan mijn nieuwe baan. Ook al heb ik vaker gesolliciteerd, toch vond ik nieuwe informatie en waardevolle adviezen die ik direct kan toepassen.”mevrouw I. Bouman, officemanager-------------Marie Anne Borst - van de Pas is managementadviseur op het gebied van HR, Sales en Marketing. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van solliciteren en bewust werknemerschap. Sinds 2005 is zij zelf ondernemer en werkgever. Met dit boek maakt ze pro-actief werknemerschap voor iedereen toegankelijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie Anne Borst-van der Pas
Uitgever
AIM Publishing
ISBN
9789460000515
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Beschrijving

Dit boek is speciaal voor jou geschreven. Het bevat alle praktische informatie voor een goede start bij je nieuwe werkgever. Je kunt het als leidraad en naslagwerk gebruiken voor en tijdens je nieuwe baan.

Het boek bestaat uit drie verschillende onderdelen: een verhaal, een stappenplan en een samenvatting. Op de site vind je scans, veelgestelde vragen, handige downloads en een online coach die je helpt succesvol te zijn. Veel succes in jouw nieuwe baan!

-------------

Een leuk en handig boek voor iedereen die solliciteert of aan een nieuwe baan begint.

-------------

“Binnen ons telecombedrijf starten regelmatig nieuwe ICT professionals. Wij verwachten proactiviteit en zelfredzaamheid. Dit boek stimuleert ze hierbij en sluit goed aan op ons inwerktraject.”
de heer S. Nijhuis, directeur Voiceworks

“Na het lezen van dit boek begin ik zelfverzekerder aan mijn nieuwe baan. Ook al heb ik vaker gesolliciteerd, toch vond ik nieuwe informatie en waardevolle adviezen die ik direct kan toepassen.”
mevrouw I. Bouman, officemanager

-------------

Marie Anne Borst - van de Pas is managementadviseur op het gebied van HR, Sales en Marketing. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van solliciteren en bewust werknemerschap. Sinds 2005 is zij zelf ondernemer en werkgever. Met dit boek maakt ze pro-actief werknemerschap voor iedereen toegankelijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie Anne Borst-van der Pas
Uitgever
AIM Publishing
ISBN
9789460000515
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99