Het merk voorbij

handboek voor identiteit en imago

Prijs € 43,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rudy van Belkom

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We staan op een kantelpunt: economische groei is niet meer vanzelfsprekend, steeds meer schandalen komen aan het licht en de consument is dankzij het internet beter geïnformeerd en kritischer dan ooit. De relatie tussen organisatie en consument wordt gelijkwaardiger, persoonlijker en transparanter. Het merk voorbij laat zien dat identiteit en imago meer is dan het bouwen van een merk. Dit handboek presenteert de TACTICS-methode waarbij stap voor stap wordt gewerkt aan een betekenisvol en geloofwaardig imago. Niet het analyseren achteraf, maar het proactief managen van verwachtingen staat centraal. De theoretische onderbouwing wordt gevolgd door praktische hoofdstukken over implementatie, cases en voorbeelden van succesvol imago-ontwikkeling. De uitgebreide website helpt docenten om het boek optimaal te gebruiken en biedt studenten extra oefenmateriaal.Met Het merk voorbij leren hbo-studenten van commerciële- en communicatieopleidingen structureel te werken aan imago-ontwikkeling. Het helpt professionals om hun vakgebied te bezien vanuit een actuele invalshoek.Rudy van Belkom is eigenaar van Imagobureau TINK! en docent Concepting en Digitalisering aan de Fontys Academy for Creative Industries.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rudy van Belkom
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046904183
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

We staan op een kantelpunt: economische groei is niet meer vanzelfsprekend, steeds meer schandalen komen aan het licht en de consument is dankzij het internet beter geïnformeerd en kritischer dan ooit. De relatie tussen organisatie en consument wordt gelijkwaardiger, persoonlijker en transparanter. Het merk voorbij laat zien dat identiteit en imago meer is dan het bouwen van een merk.

Dit handboek presenteert de TACTICS-methode waarbij stap voor stap wordt gewerkt aan een betekenisvol en geloofwaardig imago. Niet het analyseren achteraf, maar het proactief managen van verwachtingen staat centraal. De theoretische onderbouwing wordt gevolgd door praktische hoofdstukken over implementatie, cases en voorbeelden van succesvol imago-ontwikkeling. De uitgebreide website helpt docenten om het boek optimaal te gebruiken en biedt studenten extra oefenmateriaal.

Met Het merk voorbij leren hbo-studenten van commerciële- en communicatieopleidingen structureel te werken aan imago-ontwikkeling. Het helpt professionals om hun vakgebied te bezien vanuit een actuele invalshoek.

Rudy van Belkom is eigenaar van Imagobureau TINK! en docent Concepting en Digitalisering aan de Fontys Academy for Creative Industries.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rudy van Belkom
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046904183
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99