Gevoelswereldspel

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

P. Gerrickens, M. Verstege

Loose-leaf | September 2003 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

GEVOELSWERELDSPEL (ISBN 9789074123105) De bedoeling van dit kaartspel is u met anderen in gesprek te brengen over de wijze waarop u situaties, mensen of een organisatie ervaart. Als gevolg daarvan zult u niet alleen bewuster worden van uzelf, maar kunt u ook anderen beter gaan begrijpen. De centrale vraag is: Wat voel ik? Het spel bestaat uit 140 kaarten, verdeeld over drie groepen: * Prettige gevoelens. Voorbeelden zijn: blij, trots, tevreden, veilig en gesteund. * Onprettige gevoelens. Voorbeelden zijn: boos, bezorgd, onrustig, schuldig of beledigd. * Levensgebieden. Deze kaarten vertegenwoordigen belangrijke aspecten van ons leven, die tevens een emotionele lading hebben. Voorbeelden zijn: vrienden, gezondheid, (on-) betaalde arbeid of uiterlijk. Het Gevoelswereldspel heeft vele gebruiksmogelijkheden. Enkele voorbeelden daarvan zijn: coaching en loopbaanbegeleiding, samenwerken in teams, kennismaking en evaluatie in groepen, functioneringsgesprekken en in het privé-leven. Het spel is ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Het is dan wel gewenst een voorselectie te maken uit de kaarten. Bij het spel vindt u instructies voor vijf spelvormen, die u ook kunt downloaden op www.kwaliteitenspel.nl. Het Gevoelswereldspel is tevens leverbaar in het Engels (via uitgever).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Gerrickens, M. Verstege
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij
ISBN
9789074123105
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
September 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

GEVOELSWERELDSPEL (ISBN 9789074123105)

De bedoeling van dit kaartspel is u met anderen in gesprek te brengen over de wijze waarop u situaties, mensen of een organisatie ervaart. Als gevolg daarvan zult u niet alleen bewuster worden van uzelf, maar kunt u ook anderen beter gaan begrijpen. De centrale vraag is: Wat voel ik? Het spel bestaat uit 140 kaarten, verdeeld over drie groepen:

* Prettige gevoelens. Voorbeelden zijn: blij, trots, tevreden, veilig en gesteund.

* Onprettige gevoelens. Voorbeelden zijn: boos, bezorgd, onrustig, schuldig of beledigd.

* Levensgebieden. Deze kaarten vertegenwoordigen belangrijke aspecten van ons leven, die tevens een emotionele lading hebben. Voorbeelden zijn: vrienden, gezondheid, (on-) betaalde arbeid of uiterlijk.

Het Gevoelswereldspel heeft vele gebruiksmogelijkheden. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

coaching en loopbaanbegeleiding, samenwerken in teams, kennismaking en evaluatie in groepen, functioneringsgesprekken en in het privé-leven.

Het spel is ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Het is dan wel gewenst een voorselectie te maken uit de kaarten.

Bij het spel vindt u instructies voor vijf spelvormen, die u ook kunt downloaden op www.kwaliteitenspel.nl.

Het Gevoelswereldspel is tevens leverbaar in het Engels (via uitgever).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Gerrickens, M. Verstege
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij
ISBN
9789074123105
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
September 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99