Elsevier Schenken en Erven almanak 2012

Prijs € 87,45

Uitverkocht

H.R. Behrens, G. Bos, F.M.H. Hoens, P.H.F.G. Verhaegh

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Schenken & Erven AlmanakHeldere kijk op Schenken en Erven.De Schenken & Erven Almanak 2012 is een praktisch handboek voor fiscalisten en juristen maar ook voor particulieren die zich op de hoogte willen stellen van de verschillende aspecten van schenken en erven.Een handig naslagwerk waarmee u fiscale en juridische problemen voor nabestaanden kunt helpen voorkomen. Met duidelijke uitleg, handige praktijkvoorbeelden en modellen en verwijzingen naar actuele en relevante wetgeving/besluiten.Aan de orde komen o.a. testamenten, schenkingen, vermogensoverdracht, de aangifte voor de erf- en schenkbelasting en de rechten en plichten van nabestaanden.Deze almanak is niet alleen toe te passen bij schenk- en erfkwesties. De almanak is tevens een handig en uitgebreid naslagwerk op het gebied van estate planning en de gevolgen van huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen voor uw vermogen.Met in deze uitgave ruime aandacht voor:* alle recente tarieven en vrijstellingen;* de verschillende fictiebepalingen;* hulp bij aangiften erf- en schenkbelasting;* relevante ontwikkelingen binnen het Europees recht;* taxplanning;* Testamentsvormen.De Schenken & Erven Almanak 2012 is uitstekend te combineren met het Successie & Schenking Programma 2012De verschijningsdatum van de Schenken & Erven Almanak is mei 2012. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de almanak automatisch zodra hij verschenen is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.R. Behrens, G. Bos, F.M.H. Hoens, P.H.F.G. Verhaegh
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035250062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Schenken & Erven Almanak

Heldere kijk op Schenken en Erven.
De Schenken & Erven Almanak 2012 is een praktisch handboek voor fiscalisten en juristen maar ook voor particulieren die zich op de hoogte willen stellen van de verschillende aspecten van schenken en erven.

Een handig naslagwerk waarmee u fiscale en juridische problemen voor nabestaanden kunt helpen voorkomen. Met duidelijke uitleg, handige praktijkvoorbeelden en modellen en verwijzingen naar actuele en relevante wetgeving/besluiten.Aan de orde komen o.a. testamenten, schenkingen, vermogensoverdracht, de aangifte voor de erf- en schenkbelasting en de rechten en plichten van nabestaanden.

Deze almanak is niet alleen toe te passen bij schenk- en erfkwesties. De almanak is tevens een handig en uitgebreid naslagwerk op het gebied van estate planning en de gevolgen van huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen voor uw vermogen.

Met in deze uitgave ruime aandacht voor:
* alle recente tarieven en vrijstellingen;
* de verschillende fictiebepalingen;
* hulp bij aangiften erf- en schenkbelasting;* relevante ontwikkelingen binnen het Europees recht;
* taxplanning;
* Testamentsvormen.

De Schenken & Erven Almanak 2012 is uitstekend te combineren met het Successie & Schenking Programma 2012

De verschijningsdatum van de Schenken & Erven Almanak is mei 2012. U kunt nu al uw bestelling plaatsen, dan ontvangt u de almanak automatisch zodra hij verschenen is.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.R. Behrens, G. Bos, F.M.H. Hoens, P.H.F.G. Verhaegh
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035250062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99