De Kunst van Ondersteunend Leiderschap

een praktische gids voor mensen in verantwoordelijke posities

Prijs € 12,95

Uitverkocht

J.D. Walters, Kriyananda

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een bewezen benadering voor succesvol leiderschap “Springt eruit onder de zakelijke boeken.” - Executive Book Summaries “De meeste diepgang en begrip omtrent datgene waar een manager mee te maken krijgt van de vele boeken die ik door de jaren heen heb gelezen. Ik ben van plan het op mijn bureau te laten liggen als dagelijkse referentie.” - R. Narragon, Sun Microsystems “We zijn lange tijd op zoek geweest naar iets als dit. We gebruiken het in onze Managers Training Workshop. Dit boek is zeer praktisch, zeer leesbaar en beknopt. Sterk aanbevolen.” - Kellogg Corporation Haal het beste naar boven in je werknemers, medewerkers, of studenten! Bedrijven van iedere soort en maat gebruiken deze benadering van leiderschap met groot succes. Het is evenzeer onmisbaar geworden voor scholen, militair personeel en non-profit organisaties. De Kunst van Ondersteunend Leiderschap geeft je duidelijke technieken, die snel resultaten geven – zelfs wanneer leiderschap nieuw voor je is en zelfs als je tijd beperkt is. Ieder hoofdstuk eindigt met een beknopte samenvatting om je te helpen de hoofdzaken snel opnieuw te bezien. Leer hoe je: . Een inspirerende visie ontwikkelt . Een effectief team opbouwt . Blijvende resultaten bereikt . Ego spelletjes voorkomt . De loyaliteit van anderen wint . De groep voorblijft

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.D. Walters, Kriyananda
Uitgever
Stichting Vrienden van Ananda
ISBN
9789080970236
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
66

Beschrijving

Een bewezen benadering voor succesvol leiderschap

“Springt eruit onder de zakelijke boeken.”
- Executive Book Summaries
“De meeste diepgang en begrip omtrent datgene waar een manager mee te maken krijgt van de vele boeken die ik door de jaren heen heb gelezen. Ik ben van plan het op mijn bureau te laten liggen als dagelijkse referentie.”
- R. Narragon, Sun Microsystems
“We zijn lange tijd op zoek geweest naar iets als dit. We gebruiken het in onze Managers Training Workshop. Dit boek is zeer praktisch, zeer leesbaar en beknopt. Sterk aanbevolen.”
- Kellogg Corporation


Haal het beste naar boven in je werknemers, medewerkers, of studenten! Bedrijven van iedere soort en maat gebruiken deze benadering van leiderschap met groot succes. Het is evenzeer onmisbaar geworden voor scholen, militair personeel en non-profit organisaties.

De Kunst van Ondersteunend Leiderschap geeft je duidelijke technieken, die snel resultaten geven – zelfs wanneer leiderschap nieuw voor je is en zelfs als je tijd beperkt is. Ieder hoofdstuk eindigt met een beknopte samenvatting om je te helpen de hoofdzaken snel opnieuw te bezien.

Leer hoe je:
. Een inspirerende visie ontwikkelt
. Een effectief team opbouwt
. Blijvende resultaten bereikt
. Ego spelletjes voorkomt
. De loyaliteit van anderen wint
. De groep voorblijft

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.D. Walters, Kriyananda
Uitgever
Stichting Vrienden van Ananda
ISBN
9789080970236
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
66

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99