De fluïde organisatie (e-Book)

De ideale mix van hiërarchie en zelfsturing

Prijs € 17,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Arne de Vet, Filip Lowette

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HOE KUN JE DE BESTE ASPECTEN VAN ZELFSTURING INBOUWEN IN JE ORGANISATIE?WAAR MOET JE HIËRARCHIE NIET VOOR GEBRUIKEN EN WAARVOOR JUIST WEL?HOE ZORG JE ERVOOR DAT VEEL IDEEËN VAN MENSEN WORDEN OMGEZET IN GEZAMENLIJKE ACTIE?De veranderingen om onze organisaties heen komen steeds sneller en zijn groter, uitdagender en meer onvoorspelbaar. Om daar flexibel mee om te blijven gaan is een fluïde aanpak nodig: een ideale mix van hiërarchie en zelfsturing.Die mix bereik je door aandacht te schenken aan een verzameling van goed draaiende actiecirkels die op elk niveau van de organisatie werken. Elke actiecirkel bestaat uit waarnemen, delen, beslissen en doen. Zo kan ook de individuele werknemer autonoom actie ondernemen.De fluïde organisatie biedt praktische en haalbare bouwstenen om basisprocessen zoals vergaderen, taken verdelen en coördineren, communiceren, ... in je organisatie stap voor stap te hertekenen. Met methodes en modellen leer je hoe je de collectieve kennis en intelligentie van je organisatie ten volle kunt benutten. Laat de kracht in je organisatie ontluiken en maak de weg vrij voor echt engagement.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arne de Vet, Filip Lowette
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401450577
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
5336412 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

HOE KUN JE DE BESTE ASPECTEN VAN ZELFSTURING INBOUWEN IN JE ORGANISATIE?
WAAR MOET JE HIËRARCHIE NIET VOOR GEBRUIKEN EN WAARVOOR JUIST WEL?
HOE ZORG JE ERVOOR DAT VEEL IDEEËN VAN MENSEN WORDEN OMGEZET IN GEZAMENLIJKE ACTIE?

De veranderingen om onze organisaties heen komen steeds sneller en zijn groter, uitdagender en meer onvoorspelbaar. Om daar flexibel mee om te blijven gaan is een fluïde aanpak nodig: een ideale mix van hiërarchie en zelfsturing.

Die mix bereik je door aandacht te schenken aan een verzameling van goed draaiende actiecirkels die op elk niveau van de organisatie werken. Elke actiecirkel bestaat uit waarnemen, delen, beslissen en doen. Zo kan ook de individuele werknemer autonoom actie ondernemen.

De fluïde organisatie biedt praktische en haalbare bouwstenen om basisprocessen zoals vergaderen, taken verdelen en coördineren, communiceren, ... in je organisatie stap voor stap te hertekenen. Met methodes en modellen leer je hoe je de collectieve kennis en intelligentie van je organisatie ten volle kunt benutten. Laat de kracht in je organisatie ontluiken en maak de weg vrij voor echt engagement.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arne de Vet, Filip Lowette
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401450577
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
5336412 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99