Beleggen complete handboek (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Simon.A. Cohen

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SIMON A. COHENBELEGGENHET COMPLETE HANDBOEKDe interesse in beleggen is een modegevoelig fenomeen; gaat het wat slechter op de beurzen, dan verdwijnt een groot aantal beleggers ook weer van de vloer. Toch is de enige echt werkende techniek, heel kort gezegd: volhouden. U hoeft daartoe niet over een groot kapitaal te beschikken, maar wel over de juiste informatie. Wie weet hoe het systeem werkt, kan de grote lijnen van de korte fluctuaties onderscheiden en houdt het hoofd koel.Dit handboek van de gerenommeerde beleggingsexpert Simon Cohen biedt zowel basisinformatie die iedere beginnende belegger zou moeten kennen, als zeer specifieke strategie en idee voor de gevorderde belegger. Zo gaat Cohen in op:de gang van de belegger naar de bank of de internetbroker;onderlinge verschillen van tussenpersonen zoals banken en vermogensbeheerders;de verschillende beleggingssoorten (zoals aandelen, opties, obligaties, turbos, garantieproducten en spaarrekeningen) en hun risicos en valkuilen;de beurspaginas in de krant en op internet.Simon A. Cohen publiceert al ruim twintig jaar zijn reeks jaarboeken Beleggen. Van zijn hand verscheen ook Beschermd beleggen met Simon A. Cohen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Simon.A. Cohen
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047001409
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
586274 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

SIMON A. COHEN
BELEGGEN
HET COMPLETE HANDBOEK
De interesse in beleggen is een modegevoelig fenomeen; gaat het wat slechter op de beurzen, dan verdwijnt een groot aantal beleggers ook weer van de vloer. Toch is de enige echt werkende techniek, heel kort gezegd: volhouden. U hoeft daartoe niet over een groot kapitaal te beschikken, maar wel over de juiste informatie. Wie weet hoe het systeem werkt, kan de grote lijnen van de korte fluctuaties onderscheiden en houdt het hoofd koel.
Dit handboek van de gerenommeerde beleggingsexpert Simon Cohen biedt zowel basisinformatie die iedere beginnende belegger zou moeten kennen, als zeer specifieke strategie en idee voor de gevorderde belegger. Zo gaat Cohen in op:
de gang van de belegger naar de bank of de internetbroker;
onderlinge verschillen van tussenpersonen zoals banken en vermogensbeheerders;
de verschillende beleggingssoorten (zoals aandelen, opties, obligaties, turbos, garantieproducten en spaarrekeningen) en hun risicos en valkuilen;
de beurspaginas in de krant en op internet.
Simon A. Cohen publiceert al ruim twintig jaar zijn reeks jaarboeken Beleggen. Van zijn hand verscheen ook Beschermd beleggen met Simon A. Cohen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Simon.A. Cohen
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047001409
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
586274 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99