Basisboek ERP

Prijs € 27,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lineke Sneller

Paperback | Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Algemeen - Basisboek ERPEén van de meest invloedrijke IT ontwikkelingen van de afgelopen dertig jaar is Enterprise Resource Planning, ofwel ERP. Miljoenen medewerkers van honderdduizenden organisaties gebruiken ERP in hun dagelijks werk. Tienduizenden software-ontwikkelaars verdienen hun brood met het schrijven van ERP software. Leveranciers van ERP systemen, zoals SAP en Oracle, en implementatieconsultants realiseren jaarlijks miljarden omzet in de ERP markt.Dit Basisboek ERP richt zich op huidige en toekomstige ERP gebruikers. Het eerste deel van het boek is een inleiding, waarin de kenmerken van ERP, de spelers op de ERP markt, en de werking van ERP aan de orde komen. Het tweede deel gaat in op de implementatie en het gebruik van ERP systemen bij verbetering van de bedrijfsvoering. Het laatste deel bespreekt de relatie tussen ERP systemen en een aantal actuele bedrijfskundige thema's, zoals corporate governance en shared service centres.De theoretische basis van het boek wordt verduidelijkt met een groot aantal voorbeelden van ERP, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven. Door deze vele voorbeelden en een uitgebreide case study is het boek ook geschikt voor het hoger onderwijs, met name voor studenten bedrijfskunde of financieel management.Lineke Sneller heeft in de afgelopen twintig jaar ruime ervaring opgebouwd met het leidinggeven aan IT en financiële afdelingen. Naast haar functie als Director of IT & Financial Accounting van Interface is zij verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Zij publiceert regelmatig in vakbladen over ERP en de gevolgen van informatietechnologie voor de bedrijfsvoering. In dit boek weet zij theoretische kennis en praktische ervaring op een prettig leesbare manier te

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lineke Sneller
Uitgever
Uitgeverij Tutein Nolthenius
ISBN
9789490986025
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

Algemeen - Basisboek ERP


Eén van de meest invloedrijke IT ontwikkelingen van de afgelopen dertig jaar is Enterprise Resource Planning, ofwel ERP. Miljoenen medewerkers van honderdduizenden organisaties gebruiken ERP in hun dagelijks werk. Tienduizenden software-ontwikkelaars verdienen hun brood met het schrijven van ERP software. Leveranciers van ERP systemen, zoals SAP en Oracle, en implementatieconsultants realiseren jaarlijks miljarden omzet in de ERP markt.
Dit Basisboek ERP richt zich op huidige en toekomstige ERP gebruikers. Het eerste deel van het boek is een inleiding, waarin de kenmerken van ERP, de spelers op de ERP markt, en de werking van ERP aan de orde komen. Het tweede deel gaat in op de implementatie en het gebruik van ERP systemen bij verbetering van de bedrijfsvoering. Het laatste deel bespreekt de relatie tussen ERP systemen en een aantal actuele bedrijfskundige thema's, zoals corporate governance en shared service centres.
De theoretische basis van het boek wordt verduidelijkt met een groot aantal voorbeelden van ERP, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven. Door deze vele voorbeelden en een uitgebreide case study is het boek ook geschikt voor het hoger onderwijs, met name voor studenten bedrijfskunde of financieel management.
Lineke Sneller heeft in de afgelopen twintig jaar ruime ervaring opgebouwd met het leidinggeven aan IT en financiële afdelingen. Naast haar functie als Director of IT & Financial Accounting van Interface is zij verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Zij publiceert regelmatig in vakbladen over ERP en de gevolgen van informatietechnologie voor de bedrijfsvoering. In dit boek weet zij theoretische kennis en praktische ervaring op een prettig leesbare manier te

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lineke Sneller
Uitgever
Uitgeverij Tutein Nolthenius
ISBN
9789490986025
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99