11 Manieren om naar massa s te kijken

een inleiding in de massapsychologie, bezien vanuit individu, motivatie, systematiek, gevaar, samenleving, macht, wetten, situatie, tijd, management en media

Prijs € 32,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

J.P. van de Sande

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Binnen de reeks boeken uitgegeven door de TSC Academy, presenteert The Security Company (TSC) een nieuwe uitgave: 11 Manieren om naar massa's te kijken. In tegenstelling tot de vorige twee edities, geschreven door Gerard van Duykeren, is deze nieuwe editie over massa's geschreven door Hans van de Sande. Als adviseur, onderzoeker en docent is hij regelmatig betrokken bij maatregelen ter handhaving van de openbare orde, crisisbeheersing en dergelijke.Als icoon in de wereld van de sociale psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, weet Hans van de Sande als geen ander wetenschappelijke kennis en intelligentie te combineren en te vertalen naar transparante en begrijpelijke zaken. Onder uitgave van TSC heeft hij zijn kennis verzamelt in dit boek en neemt hij de lezer mee in de wereld van de psyche en gedrag van mensen in een massa. In 11 delen worden massa's vanuit verschillende invalshoeken belicht: *de rol van de individu in de massa, *motivatie tot massagedrag, *soorten massa's, *gevaar van massa's, *sociologie van de massa, *machtsaspect van een massa, *staatsrechtelijke kanten van de massa, *invloed van de massa als situatie, *temporele kenmerken van de massa, *omgang met massa's, *mediabelangstelling voor massa's.TSC is vereerd samen met Hans van de Sande deze uitgave te mogen presenteren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.P. van de Sande
Uitgever
Straight International Security B.Vhodn
ISBN
9789081994125
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving

Binnen de reeks boeken uitgegeven door de TSC Academy, presenteert The Security Company (TSC) een nieuwe uitgave: 11 Manieren om naar massa's te kijken. In tegenstelling tot de vorige twee edities, geschreven door Gerard van Duykeren, is deze nieuwe editie over massa's geschreven door Hans van de Sande. Als adviseur, onderzoeker en docent is hij regelmatig betrokken bij maatregelen ter handhaving van de openbare orde, crisisbeheersing en dergelijke.
Als icoon in de wereld van de sociale psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, weet Hans van de Sande als geen ander wetenschappelijke kennis en intelligentie te combineren en te vertalen naar transparante en begrijpelijke zaken. Onder uitgave van TSC heeft hij zijn kennis verzamelt in dit boek en neemt hij de lezer mee in de wereld van de psyche en gedrag van mensen in een massa.

In 11 delen worden massa's vanuit verschillende invalshoeken belicht:
*de rol van de individu in de massa,
*motivatie tot massagedrag,
*soorten massa's,
*gevaar van massa's,
*sociologie van de massa,
*machtsaspect van een massa,
*staatsrechtelijke kanten van de massa,
*invloed van de massa als situatie,
*temporele kenmerken van de massa,
*omgang met massa's,
*mediabelangstelling voor massa's.

TSC is vereerd samen met Hans van de Sande deze uitgave te mogen presenteren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.P. van de Sande
Uitgever
Straight International Security B.Vhodn
ISBN
9789081994125
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99