Management in beweging (e-Book)

de belangrijkste inzichten en ontwikkelingen in de publieke sector

Prijs € 19,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Edgar Karssing

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles beweegt. Pantha rhei. Zoals de Griekse filosoof Heraclitus zou hebben gezegd: Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen, want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt. In dat speelveld moet de publieke manager standvastig de goede dingen doen op de goede manier. Geen eenvoudige taak. Dit boek doet verslag van een veelheid aan ontwikkelingen in het management in de publieke sector op een wel heel bijzondere manier: het zijn de impressies van docenten en onderzoekers die de afgelopen 10 jaar gedoceerd hebben aan de Public Sector MBA van de Nyenrode Business Universiteit. In twintig hoofdstukken worden belangrijke ontwikkelingen geanalyseerd en worden concrete handvatten en nieuwe en veranderende managementaanpakken beschreven. EEN MINI-MBA IN ÉÉN BOEKAan de auteurs is steeds gevraagd om vanuit hun vakgebied aan te geven wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn waar de publieke manager weet van moet hebben en wat dit betekent voor zijn of haar functioneren. Het is daarmee in zekere zin een MBA in één boek, ideaal om op handzame wijze weer helemaal bij de tijd te zijn.De redactie:Edgar Karssing is als universitair hoofddocent integriteit verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.Hans Bossert is als hoogleraar public governance verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.Louis Meuleman is als senior lecturer verbonden aan Nyenrode Business Universiteit, werkt als nationaal expert bij de Europese Commissie en is onderzoeksfellow aan de VU Amsterdam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Edgar Karssing
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023248071
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
5207508 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Alles beweegt. Pantha rhei. Zoals de Griekse filosoof Heraclitus zou hebben gezegd: Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen, want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt. In dat speelveld moet de publieke manager standvastig de goede dingen doen op de goede manier. Geen eenvoudige taak.

Dit boek doet verslag van een veelheid aan ontwikkelingen in het management in de publieke sector op een wel heel bijzondere manier: het zijn de impressies van docenten en onderzoekers die de afgelopen 10 jaar gedoceerd hebben aan de Public Sector MBA van de Nyenrode Business Universiteit. In twintig hoofdstukken worden belangrijke ontwikkelingen geanalyseerd en worden concrete handvatten en nieuwe en veranderende managementaanpakken beschreven.

EEN MINI-MBA IN ÉÉN BOEK

Aan de auteurs is steeds gevraagd om vanuit hun vakgebied aan te geven wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn waar de publieke manager weet van moet hebben en wat dit betekent voor zijn of haar functioneren. Het is daarmee in zekere zin een MBA in één boek, ideaal om op handzame wijze weer helemaal bij de tijd te zijn.

De redactie:
Edgar Karssing is als universitair hoofddocent integriteit verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

Hans Bossert is als hoogleraar public governance verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

Louis Meuleman is als senior lecturer verbonden aan Nyenrode Business Universiteit, werkt als nationaal expert bij de Europese Commissie en is onderzoeksfellow aan de VU Amsterdam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Edgar Karssing
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023248071
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
5207508 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99