Management en organisatie in de creatieve industrie

Prijs € 40,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Joost Scholten

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De media- en entertainmentbusiness is in de afgelopen decennia enorm veranderd. Internationalisering, internet, social media, digitalisering en nieuwe technologische ontwikkelingen hebben het medialandschap voorgoed een ander aanzien gegeven. Door deze ontwikkelingen hebben zich ook op het gebied van management en organisatie in branches als radio & tv, muziek, evenementen en games grote veranderingen voorgedaan. Zo wordt tegenwoordig op grote schaal gebruikgemaakt van interactieve media, begint de scheiding tussen de branchegebieden te vervagen en heeft de ontwikkeling van zogenaamde crossmedia- of multimediabedrijven een vlucht genomen. In dit boek wordt een helder beeld geschetst van organisaties die werkzaam zijn binnen de Nederlandse media- en entertainmentbusiness. De centrale thema's hierbij zijn: missie, visie, doelstelling, strategie, managementstijl, structuur, personeel en cultuur van de organisatie. Hierbij wordt steeds een koppeling gemaakt tussen theorie en interessante voorbeeldcases uit de media- en entertainmentbusiness. Management en organisatie in de media- en entertainmentbusiness is geschreven voor hbo-studenten en startende ondernemers in de creatieve industrie, in het bijzonder in de media- en entertainment sector.Joost Scholten is werkzaam als docent management en organisatie, cross cultural management en human resource management aan de opleiding voor Media & Entertainment Management van Hogeschool Inholland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joost Scholten
Uitgever
Boom
ISBN
9789024406203
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

De media- en entertainmentbusiness is in de afgelopen decennia enorm veranderd. Internationalisering, internet, social media, digitalisering en nieuwe technologische ontwikkelingen hebben het medialandschap voorgoed een ander aanzien gegeven.

Door deze ontwikkelingen hebben zich ook op het gebied van management en organisatie in branches als radio & tv, muziek, evenementen en games grote veranderingen voorgedaan. Zo wordt tegenwoordig op grote schaal gebruikgemaakt van interactieve media, begint de scheiding tussen de branchegebieden te vervagen en heeft de ontwikkeling van zogenaamde crossmedia- of multimediabedrijven een vlucht genomen.

In dit boek wordt een helder beeld geschetst van organisaties die werkzaam zijn binnen de Nederlandse media- en entertainmentbusiness. De centrale thema's hierbij zijn: missie, visie, doelstelling, strategie, managementstijl, structuur, personeel en cultuur van de organisatie. Hierbij wordt steeds een koppeling gemaakt tussen theorie en interessante voorbeeldcases uit de media- en entertainmentbusiness.

Management en organisatie in de media- en entertainmentbusiness is geschreven voor hbo-studenten en startende ondernemers in de creatieve industrie, in het bijzonder in de media- en entertainment sector.

Joost Scholten is werkzaam als docent management en organisatie, cross cultural management en human resource management aan de opleiding voor Media & Entertainment Management van Hogeschool Inholland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joost Scholten
Uitgever
Boom
ISBN
9789024406203
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99