Man in het zadel

60.000 kilometer vrijheid

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paul van Hooff

Hardback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het. Zijn plan: met zijn trouwe metgezel 'Guus', een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Onderweg slaapt hij in zijn tentje langs de weg of in spotgoedkope pensionnetjes. Hij zoekt naar goud, heeft een liaison dangereuse met een guerrilla-strijdster en volgt het spoor van Che Guevara. Van Hooff lives his dream - in een verhaal dat leest als een road novel.Maar gedurende zijn motorreis over de Amerikaanse continenten begint zijn verleden hem langzaam in te halen. Wat betekent vrijheid eigenlijk in deze tijd? Hoe vrij en ongebonden is hij werkelijk? Is zijn avontuur niet gewoon een vlucht? Op het einde van zijn reis wacht hem een verrassing die zijn leven voorgoed zal veranderen. Journalist Paul van Hooff (1964) schreef onder andere voor de KRO, Haagse Post, Nieuwe Revu, Alert en de GPD-bladen, voordat hij zich toelegde op de specialismen motor- en omroepjournalistiek. Over zijn reis door de Amerikaanse continenten maakte hij reportages voor Motor Magazine, MotoPort Magazine, Humo, Revu, Rails, Onze Wereld en het AD.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul van Hooff
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037060
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Alles achterlaten en vertrekken - het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het.

Zijn plan: met zijn trouwe metgezel 'Guus', een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Onderweg slaapt hij in zijn tentje langs de weg of in spotgoedkope pensionnetjes. Hij zoekt naar goud, heeft een liaison dangereuse met een guerrilla-strijdster en volgt het spoor van Che Guevara. Van Hooff lives his dream - in een verhaal dat leest als een road novel.

Maar gedurende zijn motorreis over de Amerikaanse continenten begint zijn verleden hem langzaam in te halen. Wat betekent vrijheid eigenlijk in deze tijd? Hoe vrij en ongebonden is hij werkelijk? Is zijn avontuur niet gewoon een vlucht? Op het einde van zijn reis wacht hem een verrassing die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Journalist Paul van Hooff (1964) schreef onder andere voor de KRO, Haagse Post, Nieuwe Revu, Alert en de GPD-bladen, voordat hij zich toelegde op de specialismen motor- en omroepjournalistiek. Over zijn reis door de Amerikaanse continenten maakte hij reportages voor Motor Magazine, MotoPort Magazine, Humo, Revu, Rails, Onze Wereld en het AD.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul van Hooff
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037060
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99