Mama, kijk eens!

het onvoorstelbare verhaal van Daniëlle Koch

Prijs € 12,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Urjan Claassen

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SamenvattingAls jong kind groeit Daniëlle Koch op met een psychisch zieke moeder en moet ze dagelijks fysieke en geestelijke mishandelingen ondergaan. Doordat haar vader voor zijn werk nagenoeg altijd weg is, staat Daniëlle er vaak alleen voor. Alleen haar jongere zus biedt houvast; samen houden ze dapper stand in een wereld vol geweld en drank.Op haar achttiende overlijdt haar moeder en lijken de problemen van Daniëlle voorbij. Ze krijgt verkering, gaat uit huis en bouwt een zelfstandig bestaan op. Beetje bij beetje wordt haar leven mooier. Als ze op latere leeftijd zelf moeder wordt, lijkt ze haar geluk definitief te hebben gevonden. Maar plots blijkt haar man ernstig ziek. Haar wereld stort in en ze gaat op zoek naar professionele hulp. Een verleden dat nooit is verwerkt blijkt diepe sporen achter te hebben gelaten. Op advies van haar psychiater besluit ze haar verhaal op papier te zetten en ze vraagt een goede vriend om haar hierin bij te staan. Stap voor stap ontvouwen ze samen haar jeugd en komen ze tot de verrassende ontdekking dat de werkelijkheid die Daniëlle altijd dacht te zien heel anders blijkt te zijn.Mama, kijk eens! is een schitterende autobiografische roman die zich afspeelt in Eindhoven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Urjan Claassen
Uitgever
Clascon
ISBN
9789082594706
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Samenvatting

Als jong kind groeit Daniëlle Koch op met een psychisch zieke moeder en moet ze dagelijks fysieke en geestelijke mishandelingen ondergaan. Doordat haar vader voor zijn werk nagenoeg altijd weg is, staat Daniëlle er vaak alleen voor. Alleen haar jongere zus biedt houvast; samen houden ze dapper stand in een wereld vol geweld en drank.

Op haar achttiende overlijdt haar moeder en lijken de problemen van Daniëlle voorbij. Ze krijgt verkering, gaat uit huis en bouwt een zelfstandig bestaan op. Beetje bij beetje wordt haar leven mooier. Als ze op latere leeftijd zelf moeder wordt, lijkt ze haar geluk definitief te hebben gevonden.
Maar plots blijkt haar man ernstig ziek. Haar wereld stort in en ze gaat op zoek naar professionele hulp. Een verleden dat nooit is verwerkt blijkt diepe sporen achter te hebben gelaten. Op advies van haar psychiater besluit ze haar verhaal op papier te zetten en ze vraagt een goede vriend om haar hierin bij te staan. Stap voor stap ontvouwen ze samen haar jeugd en komen ze tot de verrassende ontdekking dat de werkelijkheid die Daniëlle altijd dacht te zien heel anders blijkt te zijn.

Mama, kijk eens! is een schitterende autobiografische roman die zich afspeelt in Eindhoven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Urjan Claassen
Uitgever
Clascon
ISBN
9789082594706
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99