Malaga

de leukste trips door stad en omgeving

Prijs € 24,50

In herdruk

Else Beekman

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De leukste trips door stad en omgevingMálaga is allang niet meer alleen de vliegbestemming voor strandvertier aan de Costa del Sol. De Zuid-Spaanse stad wordt steeds geliefder. En terecht! De perfecte mix van cultuur, gastronomie, klimaat en ligging aan de Middellandse Zee biedt uiteenlopende mogelijkheden voor een erg veelzijdige stedentrip. En dat alles op loop- of fietsafstand! Heb je meer tijd, vergeet dan vooral de omgeving van Málaga niet. Hier liggen bruisende kustplaatsen, zonovergoten natuurparken, spectaculaire berggebieden, schitterend witte dorpjes en onvergetelijke routes op je te wachten. In deze gids vind je de leukste (dag)trips door de stad en daarbuiten in kaart. Of je nu met je gezin op vakantie gaat, liever actief je vakantie viert of vooral wilt genieten van de lokale keuken en de plaatselijke wijnen, dit boek is een aanrader voor iedereen die richting Málaga reist. Auteur Else Beekman woont ruim 13 jaar in Málaga en verkende de stad en omgeving sindsdien niet alleen voor haar eigen plezier, maar ook beroepsmatig. Ze schrijft onder meer voor ¡Espanje!, Lindanieuws.nl, haar eigen website InSpanje.nl (40.000 unieke bezoekers per maand), Verkeersbureau en diverse reisblogs. Else beschikt over een enorm uitgebreid netwerk van Nederlandstaligen met een voorliefde voor Malaga. Denk hierbij aan Nederlandstalige business clubs, verenigingen, facebookgroepen en andere Nederlandstalige media in Spanje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Else Beekman
Uitgever
Edicola Spanje
ISBN
9789492500243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

De leukste trips door stad en omgeving
Málaga is allang niet meer alleen de vliegbestemming voor strandvertier aan de Costa del Sol. De Zuid-Spaanse stad wordt steeds geliefder. En terecht! De perfecte mix van cultuur, gastronomie, klimaat en ligging aan de Middellandse Zee biedt uiteenlopende mogelijkheden voor een erg veelzijdige stedentrip. En dat alles op loop- of fietsafstand! Heb je meer tijd, vergeet dan vooral de omgeving van Málaga niet. Hier liggen bruisende kustplaatsen, zonovergoten natuurparken, spectaculaire berggebieden, schitterend witte dorpjes en onvergetelijke routes op je te wachten. In deze gids vind je de leukste (dag)trips door de stad en daarbuiten in kaart. Of je nu met je gezin op vakantie gaat, liever actief je vakantie viert of vooral wilt genieten van de lokale keuken en de plaatselijke wijnen, dit boek is een aanrader voor iedereen die richting Málaga reist.
Auteur Else Beekman woont ruim 13 jaar in Málaga en verkende de stad en omgeving sindsdien niet alleen voor haar eigen plezier, maar ook beroepsmatig. Ze schrijft onder meer voor ¡Espanje!, Lindanieuws.nl, haar eigen website InSpanje.nl (40.000 unieke bezoekers per maand), Verkeersbureau en diverse reisblogs. Else beschikt over een enorm uitgebreid netwerk van Nederlandstaligen met een voorliefde voor Malaga. Denk hierbij aan Nederlandstalige business clubs, verenigingen, facebookgroepen en andere Nederlandstalige media in Spanje.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Else Beekman
Uitgever
Edicola Spanje
ISBN
9789492500243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99