Magnus en de kakado

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kim Crabeels

Hardback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het tweede voorleesboek in de verrassende Magnus-reeks De seizoensboeken van Rotraut Susanne Berner nu ook als kleine kartonboeken.'"Magnus kan niet slapen" heeft alles om een breed publiek aan te spreken envele kleuters op een heel vermakelijke manier in slaap te sussen.' - De StandaardEen hilarisch en herkenbaar verhaal over op het potje gaan. Magnus blinkt van trots.Twee billen glimmen mee. Ze staren fier het water in van de GROTEWEECEE.Papa is nieuwsgierig. Ook hij kijkt in de po. Ontzet zet hij een stapje terug. Wauw, wat een kakado! Het jaar rond met deze kleurrijke kijkboeken: zo veel te ontdekken.Met sprankelende, humoristische illustraties van Sebastiaan. Van Doninck. De ritmische taal leent zich perfect tot voorlezen. Een verhaal over een van de belangrijkste dagelijkse rituelen van een kleuter.Kim Crabeels (1981) woont in de buurt van Leuven. Ze wou als kind al schrijver worden. En dierenarts. En hondentemmer. En kokkin op een piratenboot. Uiteindelijk werd ze leerkracht Nederlands en mama van drie. Door haar kinderen voor te lezen kreeg Kim zin om zelf te schrijven. Sebastiaan Van Doninck studeerde grafische en reclamevormgeving, optie illustratie aan het Sint-Lucas in Antwerpen. Hij illustreerde verschillende kinderboeken en maakt regelmatig illustraties voor tijdschriften, waaronder Weekend Knack.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim Crabeels
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401415262
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Het tweede voorleesboek in de verrassende Magnus-reeks De seizoensboeken van Rotraut Susanne Berner nu ook als kleine kartonboeken.

'"Magnus kan niet slapen" heeft alles om een breed publiek aan te spreken en
vele kleuters op een heel vermakelijke manier in slaap te sussen.' - De Standaard

Een hilarisch en herkenbaar verhaal over op het potje gaan. Magnus blinkt van trots.

Twee billen glimmen mee. Ze staren fier het water in van de GROTEWEECEE.
Papa is nieuwsgierig. Ook hij kijkt in de po. Ontzet zet hij een stapje terug. Wauw, wat een kakado! Het jaar rond met deze kleurrijke kijkboeken: zo veel te ontdekken.

Met sprankelende, humoristische illustraties van Sebastiaan. Van Doninck. De ritmische taal leent zich perfect tot voorlezen. Een verhaal over een van de belangrijkste dagelijkse rituelen van een kleuter.

Kim Crabeels (1981) woont in de buurt van Leuven. Ze wou als kind al schrijver
worden. En dierenarts. En hondentemmer. En kokkin op een piratenboot. Uiteindelijk werd ze leerkracht Nederlands en mama van drie. Door haar kinderen voor te lezen kreeg Kim zin om zelf te schrijven. Sebastiaan Van Doninck studeerde grafische en reclamevormgeving, optie illustratie aan het Sint-Lucas in Antwerpen. Hij illustreerde verschillende kinderboeken en maakt regelmatig illustraties voor tijdschriften, waaronder Weekend Knack.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim Crabeels
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401415262
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99