Magische Motieven

Breiwerk met een Geheime Boodschap

Prijs € 24,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Carla Meijsen

Paperback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Magische Motieven - Breiwerk met een Geheime Boodschap door Carla MeijsenMagische Motieven zijn een rekenkundige ontwerpmethode uit Letland voor het maken van geometrische motieven met behulp van magische en Vedische vierkanten. De vele mogelijkheden tot variatie bieden een goed uitgangspunt om creatief te zijn. Nóg leuker wordt het als je de motieven combineert met andere coderingen zoals morse en braille waarmee je boodschappen kan verstoppen in breiwerk. Moeilijk is het leren maken van Magische Motieven zeker niet. Ervaar zelf hoe leuk het is om geheime boodschappen te verwerken in je breiwerk en een persoonlijk tintje te geven aan al je handwerk. Je kan meteen aan de slag met de breipatronen waarin je de motieven die je zelf maakt, kan opnemen als geheime boodschap die diepere betekenis geeft aan je breiwerk. Laat je verrassen en inspireren door deze vernieuwende ontwikkeling in de breiwereld en beleef de magie van de Magische Motieven!Praktische informatieBoektitel: Magische Motieven - Breiwerk met een Geheime BoodschapAuteur: Carla MeijsenTaal: Nederlands (ook beschikbaar in het Engels: Magic Motifs)Uitvoering: zachte omslag - 120 pagina'sAfmetingen: 21 * 26 cmGewicht: 500 gram

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carla Meijsen
Uitgever
The Dutch Knitters
ISBN
9789081795524
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Magische Motieven - Breiwerk met een Geheime Boodschap door Carla Meijsen
Magische Motieven zijn een rekenkundige ontwerpmethode uit Letland voor het maken van geometrische motieven met behulp van magische en Vedische vierkanten. De vele mogelijkheden tot variatie bieden een goed uitgangspunt om creatief te zijn. Nóg leuker wordt het als je de motieven combineert met andere coderingen zoals morse en braille waarmee je boodschappen kan verstoppen in breiwerk.
Moeilijk is het leren maken van Magische Motieven zeker niet. Ervaar zelf hoe leuk het is om geheime boodschappen te verwerken in je breiwerk en een persoonlijk tintje te geven aan al je handwerk. Je kan meteen aan de slag met de breipatronen waarin je de motieven die je zelf maakt, kan opnemen als geheime boodschap die diepere betekenis geeft aan je breiwerk.
Laat je verrassen en inspireren door deze vernieuwende ontwikkeling in de breiwereld en beleef de magie van de Magische Motieven!

Praktische informatie
Boektitel: Magische Motieven - Breiwerk met een Geheime Boodschap
Auteur: Carla Meijsen
Taal: Nederlands (ook beschikbaar in het Engels: Magic Motifs)
Uitvoering: zachte omslag - 120 pagina's
Afmetingen: 21 * 26 cm
Gewicht: 500 gram

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carla Meijsen
Uitgever
The Dutch Knitters
ISBN
9789081795524
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99