Mag ik je opa lenen?

en andere verhaaltjes

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Isabel van Duijne

Hardback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is niet leuk als iemand zomaar je zandspeeltjes pakt. Maar als je ze allemaal vasthoudt kun je niet scheppen en ook geen zandtaartjes bakken. In de speeltuin ontmoeten Lily en oma Joris en zijn opa. Opa jaagt een wesp weg en hij trakteert op ijsjes. Lily wil ook een opa, maar ze heeft er geen en Joris heeft er twee. Zou Lily de opa van Joris mogen lenen?Als ze nog eens afspreken om iets leuks te doen beleven ze allerlei avonturen. Lily en Joris volgen het spoor van een monster; ze oefenen in netjes eten; de ambulance komt eraan én ze zeuren net zo lang totdat opa en oma eindelijk met hun een keertje in de achtbaan gaan...Bij ieder verhaaltje staan vragen die zich er goed voor lenen om gesprekjes te laten ontstaan zodat je als ouder of opvoeder wordt meegenomen in de belevingswereld van kinderen.Daarnaast bevat het boekje doe-ideeën die de creativiteit van kinderen stimuleren doordat ze worden uitgedaagd iets te bedenken wat er nog niet is.Isabel van Duijne is juf op verschillende basisscholen. Haar lessen gaan over levenskunst, waarbij wordt gefilosofeerd over vragen waar geen antwoorden op zijn. Daarnaast heeft Isabel een atelier waar ze tekenles geeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Isabel van Duijne
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048313761
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Het is niet leuk als iemand zomaar je zandspeeltjes pakt. Maar als je ze allemaal vasthoudt kun je niet scheppen en ook geen zandtaartjes bakken. In de speeltuin ontmoeten Lily en oma Joris en zijn opa. Opa jaagt een wesp weg en hij trakteert op ijsjes. Lily wil ook een opa, maar ze heeft er geen en Joris heeft er twee. Zou Lily de opa van Joris mogen lenen?

Als ze nog eens afspreken om iets leuks te doen beleven ze allerlei avonturen. Lily en Joris volgen het spoor van een monster; ze oefenen in netjes eten; de ambulance komt eraan én ze zeuren net zo lang totdat opa en oma eindelijk met hun een keertje in de achtbaan gaan...


Bij ieder verhaaltje staan vragen die zich er goed voor lenen om gesprekjes te laten ontstaan zodat je als ouder of opvoeder wordt meegenomen in de belevingswereld van kinderen.
Daarnaast bevat het boekje doe-ideeën die de creativiteit van kinderen stimuleren doordat ze worden uitgedaagd iets te bedenken wat er nog niet is.


Isabel van Duijne is juf op verschillende basisscholen. Haar lessen gaan over levenskunst, waarbij wordt gefilosofeerd over vragen waar geen antwoorden op zijn. Daarnaast heeft Isabel een atelier waar ze tekenles geeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Isabel van Duijne
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048313761
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99