Made out of stars

Een journal voor jezelf

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Meera Lee Patel

Paperback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een écht doe-boek met weloverwogen quotes, persoonlijke reflecties, opdrachten en inspirerende illustraties. Met haar oogstrelende invulboeken zet Meera Lee Patel haar lezers aan het denken over wat nu echt belangrijk is. Vol vragen en opdrachten die een beter inzicht geven in jezelf en je uitdagen om op een andere manier in het leven te staan. Dat Meera dit als geen ander kan, bewees ze met Start Where You Are en My Friend fear, waarin ze lezers over de hele wereld heeft aangespoord om zichzelf te leren kennen, angsten te omarmen en te durven leven. In Made out of stars gaat ze verder. Met meer oefeningen en een flinke dosis aan self-care en self-realization is dit mooie en ultieme boek een must voor iedereen die zichzelf wil leren begrijpen en accepteren. En simpelweg wil zijn wie je bent. Meera Lee Patel is illustratrice, woont in Brooklyn, New York en is auteur van Start Where You Are en My Friend fear. Haar eerste boek werd vertaald in elf landen en er werden wereldwijd meer dan 400.000 exemplaren verkocht. Kenmerkend voor haar werk zijn haar kleurrijke handgeschreven letters en tekeningen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meera Lee Patel
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000364800
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Een écht doe-boek met weloverwogen quotes, persoonlijke reflecties, opdrachten en inspirerende illustraties.

Met haar oogstrelende invulboeken zet Meera Lee Patel haar lezers aan het denken over wat nu echt belangrijk is. Vol vragen en opdrachten die een beter inzicht geven in jezelf en je uitdagen om op een andere manier in het leven te staan. Dat Meera dit als geen ander kan, bewees ze met Start Where You Are en My Friend fear, waarin ze lezers over de hele wereld heeft aangespoord om zichzelf te leren kennen, angsten te omarmen en te durven leven.

In Made out of stars gaat ze verder. Met meer oefeningen en een flinke dosis aan self-care en self-realization is dit mooie en ultieme boek een must voor iedereen die zichzelf wil leren begrijpen en accepteren. En simpelweg wil zijn wie je bent.

Meera Lee Patel is illustratrice, woont in Brooklyn, New York en is auteur van Start Where You Are en My Friend fear. Haar eerste boek werd vertaald in elf landen en er werden wereldwijd meer dan 400.000 exemplaren verkocht. Kenmerkend voor haar werk zijn haar kleurrijke handgeschreven letters en tekeningen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meera Lee Patel
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000364800
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99