Maartensverhalen

achter de schermen van een bijzonder ziekenhuis

Prijs € 19,90

Uitverkocht

Ward Mariman

Hardback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hij komt het medisch personeel en de patiënten elke dag tegen, maar eigenlijk weet Ward Mariman nauwelijks wat ze doen en zoal meemaken. Dat begint hem dwars te zitten, want als secretaris van de Raad van Bestuur werkt hij in dezelfde Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Ward Mariman maakt deel uit van de wereld waarin de besluiten worden genomen en het beleid wordt uitgestippeld. Zijn werk draait om medische zorg die hij zelf niet verleent en waarvan hij totaal geen kennis heeft. Wie nieuwsgierig is aangelegd, houdt dit niet lang vol.'Maartensverhalen. Achter de schermen van een bijzonder ziekenhuis' is het resultaat van het avontuur dat volgde. Ward stak op diverse afdelingen zijn licht op, wist soms niet wat hem overkwam en kreeg het ook wel eens te kwaad. Zijn bevindingen combineert hij met verhalen over de materie die hem veel vertrouwder is. Dat is die van beleidsmakers, de bureaucratische regelgeving en de soms nauwelijks te doorgronden financieringsmethodiek. De Sint Maartenskliniek is dé specialist van Nederland op het gebied van houding en beweging. Het ziekenhuis dat 80 jaar bestaat, is in tal van opzichten bijzonder. Ook wie er geen patiënt of medewerker is, kan dit nu ontdekken - dankzij Ward Mariman die op luchtige toon en in een heldere stijl de lezer een uniek kijkje in de keuken geeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ward Mariman
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789463190794
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hij komt het medisch personeel en de patiënten elke dag tegen, maar eigenlijk weet Ward Mariman nauwelijks wat ze doen en zoal meemaken. Dat begint hem dwars te zitten, want als secretaris van de Raad van Bestuur werkt hij in dezelfde Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Ward Mariman maakt deel uit van de wereld waarin de besluiten worden genomen en het beleid wordt uitgestippeld. Zijn werk draait om medische zorg die hij zelf niet verleent en waarvan hij totaal geen kennis heeft. Wie nieuwsgierig is aangelegd, houdt dit niet lang vol.
'Maartensverhalen. Achter de schermen van een bijzonder ziekenhuis' is het resultaat van het avontuur dat volgde. Ward stak op diverse afdelingen zijn licht op, wist soms niet wat hem overkwam en kreeg het ook wel eens te kwaad. Zijn bevindingen combineert hij met verhalen over de materie die hem veel vertrouwder is. Dat is die van beleidsmakers, de bureaucratische regelgeving en de soms nauwelijks te doorgronden financieringsmethodiek.
De Sint Maartenskliniek is dé specialist van Nederland op het gebied van houding en beweging. Het ziekenhuis dat 80 jaar bestaat, is in tal van opzichten bijzonder. Ook wie er geen patiënt of medewerker is, kan dit nu ontdekken - dankzij Ward Mariman die op luchtige toon en in een heldere stijl de lezer een uniek kijkje in de keuken geeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ward Mariman
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789463190794
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99