Maak uw website met WordPress

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Studio Visual Steps

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bent u op zoek naar een makkelijke en doeltreffende manier om een website voor een eigen bedrijf of hobby te maken en onderhouden? Met dit handige stap-voor-stapboek en de gratis webbouwdienst WordPress maakt u snel en doeltreffend een professionele website. Compleet met afbeeldingen, logo's, tekst en hyperlinks. Er zijn geen dure webdesigners nodig.Aan de hand van een kant-en-klaar sjabloon vult u de website naar eigen wens. Of het nu om een website voor zakelijke doeleinden, een hobby of een blog gaat, het wordt allemaal behandeld op een dusdanige manier dat het zelfs zonder veel computerkennis mogelijk is om een website te maken.Uiteraard is er ook aandacht voor het kiezen van een provider en het plaatsen van de website op internet. Dit boek en WordPress bevatten alles wat nodig is om een eigen website te maken.Een greep uit de onderwerpen:- WordPress installeren en instellen- thema en opmaak kiezen- tekst, hyperlinks, afbeeldingen en video invoegen- productpagina's, menu's en contactpagina maken- werken met plugins en widgets- weblog- en nieuwspagina maken- website afronden en openbaar makenGeschikt voor: Windows 10, 8.1, 7 en Mac.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059054837
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bent u op zoek naar een makkelijke en doeltreffende manier om een website voor een eigen bedrijf of hobby te maken en onderhouden? Met dit handige stap-voor-stapboek en de gratis webbouwdienst WordPress maakt u snel en doeltreffend een professionele website. Compleet met afbeeldingen, logo's, tekst en hyperlinks. Er zijn geen dure webdesigners nodig.
Aan de hand van een kant-en-klaar sjabloon vult u de website naar eigen wens. Of het nu om een website voor zakelijke doeleinden, een hobby of een blog gaat, het wordt allemaal behandeld op een dusdanige manier dat het zelfs zonder veel computerkennis mogelijk is om een website te maken.
Uiteraard is er ook aandacht voor het kiezen van een provider en het plaatsen van de website op internet. Dit boek en WordPress bevatten alles wat nodig is om een eigen website te maken.

Een greep uit de onderwerpen:

- WordPress installeren en instellen
- thema en opmaak kiezen
- tekst, hyperlinks, afbeeldingen en video invoegen
- productpagina's, menu's en contactpagina maken
- werken met plugins en widgets
- weblog- en nieuwspagina maken
- website afronden en openbaar maken

Geschikt voor: Windows 10, 8.1, 7 en Mac.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059054837
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99