Maak je niet dik

Prijs € 10,90

Uitverkocht

W. Olijve

Paperback | Juni 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jeroen Waalder, hoofdredacteur van ‘De Regionaal’ begeert dikke ronde vrouwen . En hij heeft het getroffen met zijn Els. Ze is groot en zwaar, met dikke billen en borsten . Een pervers radertje in zijn geest maakt voor hem van die enorme lijvigheid een ware attractie. Dan besluit Els dat ze moet afvallen, van een lieftallig zwijntje naar een bevallig hertje . Een sluw plan van Jeroen Waalder moet daar een stokje voor steken, maar’t ‘ loopt heel anders dan verwacht.Een oude man met een haarfetisj, een platgereden hondje, een speelkamer met elektrische stoel en guillotine, niets is te gek in dit boek. Vol overgave sleurt Wim Olijve de lezer mee de wereld in van knotsgekke personages. Olijve begeeft zich met Maak je niet dik zeer succesvol op het pad van de humoristische roman. Het smaakt naar meer.Eerder verscheen al bij Gopher van zijn hand het autobiografische Tussen waan en werkelijkheid (ISBN;9051790678) over hoe hij de controle over zijn leven verloor en uiteindelijk in de TBS-kliniek terechtkwam. Olijve is als ervaringsdeskundige op het gebied van TBS al een aantal maal geinterviewd in onder andere Twee Vandaag, Zembla en Lijn 4.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Olijve
Uitgever
Wedding Nederland B.V.
ISBN
9789051793130
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84

Beschrijving

Jeroen Waalder, hoofdredacteur van ‘De Regionaal’ begeert dikke ronde vrouwen . En hij heeft het getroffen met zijn Els. Ze is groot en zwaar, met dikke billen en borsten . Een pervers radertje in zijn geest maakt voor hem van die enorme lijvigheid een ware attractie. Dan besluit Els dat ze moet afvallen, van een lieftallig zwijntje naar een bevallig hertje . Een sluw plan van Jeroen Waalder moet daar een stokje voor steken, maar’t ‘ loopt heel anders dan verwacht.
Een oude man met een haarfetisj, een platgereden hondje, een speelkamer met elektrische stoel en guillotine, niets is te gek in dit boek. Vol overgave sleurt Wim Olijve de lezer mee de wereld in van knotsgekke personages. Olijve begeeft zich met Maak je niet dik zeer succesvol op het pad van de humoristische roman. Het smaakt naar meer.
Eerder verscheen al bij Gopher van zijn hand het autobiografische Tussen waan en werkelijkheid (ISBN;9051790678) over hoe hij de controle over zijn leven verloor en uiteindelijk in de TBS-kliniek terechtkwam. Olijve is als ervaringsdeskundige op het gebied van TBS al een aantal maal geinterviewd in onder andere Twee Vandaag, Zembla en Lijn 4.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Olijve
Uitgever
Wedding Nederland B.V.
ISBN
9789051793130
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99