Maak je eigen POP

werkboek voor persoonlijke ontwikkeling

Prijs € 32,50

Niet beschikbaar

Sharon van Leest, Yolanda Buchel

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ben jij op een punt aangekomen waarop je grip op je loopbaan wilt hebben? Wil je zelf sturen? Durf je jezelf te ontdekken? Ben jij bereid daarvoor risico's te nemen en tijd in jezelf te investeren? Maak dan gebruik van de kansen die Maak je eigen POP, werkboek voor persoonlijke ontwikkeling je biedt en verras jezelf.Een POP is een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Het geeft inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Stukje bij beetje verzamel je informatie over jezelf, alsof je op zoek bent naar de ontbrekende stukjes van een legpuzzel. Als je de puzzel compleet hebt, heb je een beeld van jouw inspiratie, interesses en wensen. Maak je eigen POP biedt een concreet stappenplan om je POP te schrijven.Uiteindelijk wordt vastgelegd, in overleg met je werkgever, hoe je op korte en op lange termijn vorm geeft aan je loopbaan.Dit boek is een werkboek: door de opzet ervan ga je snel zelf aan de slag. Opdrachten helpen je de vereiste informatie voor het opstellen van een POP gestructureerd te verzamelen. Daarnaast biedt het boek de nodige theorie. De bijlagen en alle opdrachten en de in het boek gebruikte formulieren zijn online terug te vinden.Sharon van Leest is trajectadviseur bij Loopbaantraject Bouw en Infra.Yolanda Buchel is loopbaanadviseur, trainer en coach bij GITP International BV.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sharon van Leest, Yolanda Buchel
Uitgever
Academic service
ISBN
9789462201491
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

Ben jij op een punt aangekomen waarop je grip op je loopbaan wilt hebben? Wil je zelf sturen? Durf je jezelf te ontdekken? Ben jij bereid daarvoor risico's te nemen en tijd in jezelf te investeren? Maak dan gebruik van de kansen die Maak je eigen POP, werkboek voor persoonlijke ontwikkeling je biedt en verras jezelf.
Een POP is een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Het geeft inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Stukje bij beetje verzamel je informatie over jezelf, alsof je op zoek bent naar de ontbrekende stukjes van een legpuzzel. Als je de puzzel compleet hebt, heb je een beeld van jouw inspiratie, interesses en wensen.
Maak je eigen POP biedt een concreet stappenplan om je POP te schrijven.
Uiteindelijk wordt vastgelegd, in overleg met je werkgever, hoe je op korte en op lange termijn vorm geeft aan je loopbaan.
Dit boek is een werkboek: door de opzet ervan ga je snel zelf aan de slag. Opdrachten helpen je de vereiste informatie voor het opstellen van een POP gestructureerd te verzamelen. Daarnaast biedt het boek de nodige theorie. De bijlagen en alle opdrachten en de in het boek gebruikte formulieren zijn online terug te vinden.
Sharon van Leest is trajectadviseur bij Loopbaantraject Bouw en Infra.
Yolanda Buchel is loopbaanadviseur, trainer en coach bij GITP International BV.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sharon van Leest, Yolanda Buchel
Uitgever
Academic service
ISBN
9789462201491
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99