Maak je comeback

Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Hans van Breukelen, Benno Diederiks

Paperback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak je comebackVind jezelf opnieuw uit na een tegenslagBenno Diederiks en Hans van BreukelenVoel je je uitgerangeerd? Over je hoogtepunt? Is het heilige vuur eruit en krijg je geen voldoening meer uit je baan? Grijp je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf terug te zetten in je kracht. Benno Diederiks geeft je in dit boek alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In vijf heldere stappen vind jezelf opnieuw uit. Het gaat erom wat jij werkelijk wilt, wat je kunt, wat je durft en ... wat je van jezelf toelaat. Zo ontwikkel je de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit terug aan de slag te gaan met het werken aan je passie. Gun jezelf de kans om je comeback te maken en te excelleren als je eigen spelbepaler!Topsporters weten bij uitstek hoe je moet omgaan met tegenslag en kansen kunt pakken. Ze moeten steeds weer opnieuw knokken voor de punten op het scorebord. Benno sprak daarom met een keur aan succesvolle Nederlandse sporters en trainers. Zij vertellen uit eigen ervaring en geven je advies. Het persoonlijke verhaal van Hans van Breukelen loopt daarbij als rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van deze methode de persoonlijke en professionele tegenslag in zijn leven heeft overwonnen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans van Breukelen, Benno Diederiks
Uitgever
S2 Uitgevers
ISBN
9789492528346
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Maak je comeback
Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag
Benno Diederiks en Hans van Breukelen

Voel je je uitgerangeerd? Over je hoogtepunt? Is het heilige vuur eruit en krijg je geen voldoening meer uit je baan? Grijp je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf terug te zetten in je kracht.

Benno Diederiks geeft je in dit boek alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In vijf heldere stappen vind jezelf opnieuw uit. Het gaat erom wat jij werkelijk wilt, wat je kunt, wat je durft en ... wat je van jezelf toelaat. Zo ontwikkel je de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit terug aan de slag te gaan met het werken aan je passie. Gun jezelf de kans om je comeback te maken en te excelleren als je eigen spelbepaler!

Topsporters weten bij uitstek hoe je moet omgaan met tegenslag en kansen kunt pakken. Ze moeten steeds weer opnieuw knokken voor de punten op het scorebord. Benno sprak daarom met een keur aan succesvolle Nederlandse sporters en trainers. Zij vertellen uit eigen ervaring en geven je advies. Het persoonlijke verhaal van Hans van Breukelen loopt daarbij als rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van deze methode de persoonlijke en professionele tegenslag in zijn leven heeft overwonnen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans van Breukelen, Benno Diederiks
Uitgever
S2 Uitgevers
ISBN
9789492528346
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99