M / V

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Olga van der Meer

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na de breuk met haar ex Frank begint Paulien aan een heel nieuw leven, inclusief een baan in het ziekenhuis. Daar ontmoet ze Herman, waar ze als een blok voor valt. Hun relatie begint moeizaam omdat Herman ergens mee worstelt waar hij niet over kan praten. Lichamelijk gezien is hij namelijk een man, maar inwendig een vrouw. Hij is geboren in een verkeerd lichaam. Als dat hoge woord er eenmaal uit is, houdt Paulien al zoveel van hem dat dit voor haar geen reden is om hun relatie te beëindigen. Ze denkt dat het niets uitmaakt en dat haar gevoelens voor Herman niet zullen veranderen als hij vrouwenkleding draagt. Ze doet haar best hem bij te staan bij zijn transformatie. Pas daarna dringen de consequenties tot haar door. Als Herman een vrouw is, waar staat zij dan? Maakt dit haar lesbisch? De antwoorden op deze vragen blijken niet zo simpel te zijn. De spanningen die dat met zich meebrengt drijven Paulien en Herman langzaam maar zeker uit elkaar. Olga van der Meer is een romanschrijfster die al 34 boeken op haar naam heeft staan, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze debuteerde op haar negenentwintigste, sindsdien verschijnen er minimaal twee boeken per jaar van haar hand. Naast het schrijven van romans, werkt ze ook als freelance medewerkster bij diverse tijdschriften. De pers over de romans van Olga van der Meer:"Vlot geschreven verhaal" .(Daniela Koeleman voor Biblion)"Goed uitgewerkt eigentijds verhaal". (H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)"Heel herkenbare situaties". (Patricia Moons voor Biblion)"Natuurlijke dialogen. Prettig geschreven". (M.Middendorp voor Biblion)"Levensecht. Boeiend. Ontroerend!" (redactie Biblion)De pers over De weg terug "Makkelijk weglezende, goedlopende ontspanningsroman rondom hedendaagse maatschappelijke vraagstukken zoals jeugdzorg- en loverboyproblematiek."(Ans Mooijenkind-in 't Hol voor Biblion)De pers over Het glazen masker:Olga van der Meer heeft een fijne schrijfstijl en doordat ze de personages en gebeurtenissen zo echt heeft omschreven, kun je je goed inleven in..de personages. Het boek leest goed weg. ( Chinouk Thijssen voor Chicklit.nl )

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olga van der Meer
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na de breuk met haar ex Frank begint Paulien aan een heel nieuw leven, inclusief een baan in het ziekenhuis. Daar ontmoet ze Herman, waar ze als een blok voor valt. Hun relatie begint moeizaam omdat Herman ergens mee worstelt waar hij niet over kan praten. Lichamelijk gezien is hij namelijk een man, maar inwendig een vrouw. Hij is geboren in een verkeerd lichaam. Als dat hoge woord er eenmaal uit is, houdt Paulien al zoveel van hem dat dit voor haar geen reden is om hun relatie te beëindigen. Ze denkt dat het niets uitmaakt en dat haar gevoelens voor Herman niet zullen veranderen als hij vrouwenkleding draagt. Ze doet haar best hem bij te staan bij zijn transformatie. Pas daarna dringen de consequenties tot haar door. Als Herman een vrouw is, waar staat zij dan? Maakt dit haar lesbisch? De antwoorden op deze vragen blijken niet zo simpel te zijn. De spanningen die dat met zich meebrengt drijven Paulien en Herman langzaam maar zeker uit elkaar.

Olga van der Meer is een romanschrijfster die al 34 boeken op haar naam heeft staan, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze debuteerde op haar negenentwintigste, sindsdien verschijnen er minimaal twee boeken per jaar van haar hand. Naast het schrijven van romans, werkt ze ook als freelance medewerkster bij diverse tijdschriften.

De pers over de romans van Olga van der Meer:
"Vlot geschreven verhaal" .(Daniela Koeleman voor Biblion)
"Goed uitgewerkt eigentijds verhaal". (H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)
"Heel herkenbare situaties". (Patricia Moons voor Biblion)
"Natuurlijke dialogen. Prettig geschreven". (M.Middendorp voor Biblion)
"Levensecht. Boeiend. Ontroerend!" (redactie Biblion)
De pers over De weg terug
"Makkelijk weglezende, goedlopende ontspanningsroman rondom hedendaagse maatschappelijke vraagstukken zoals jeugdzorg- en loverboyproblematiek."(Ans Mooijenkind-in 't Hol voor Biblion)
De pers over Het glazen masker:
Olga van der Meer heeft een fijne schrijfstijl en doordat ze de personages en gebeurtenissen zo echt heeft omschreven, kun je je goed inleven in..de personages. Het boek leest goed weg. ( Chinouk Thijssen voor Chicklit.nl )



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olga van der Meer
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99