M - Het geheim van Chandra taal

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Helena Daelman

Paperback | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De mysteries stapelen zich op...ZE HEBBEN MIJN ZUS ...Ik dacht dat ik alle antwoorden gevonden had, maar niets is minder waar. Een jaar na de grote zoektocht naar mijn vader speelt er zich een nieuw drama af in de Himalaya. Het is duidelijk dat mijn reis naar de waarheid nog maar pas is begonnen. In een nieuwe, zenuwslopende race tegen de tijd voel ik me meer verloren dan ooit tevoren. Ik geraak verwikkeld in een ruimtereis die alleen maar vragen opwerpt. Het zijn vragen van een grootorde die ik niet kan overzien. Gelukkig kan ik rekenen op de hulp van mijn vrienden. Niet alleen van mijn trouwe steun en toeverlaat "M", maar ook van het meisje van mijn dromen, Rinske. Als trio trekken we er samen op uit om een geheim te ontrafelen. De klok tikt... Voor de maan in haar laatste kwartier is moeten we het geheim van Chandra Taal blootleggen. Zullen we slagen? Of is dit slechts het begin van een enigma, dat vele jaren zal aanslepen? En kan ik deze keer redden wie ik lief heb?Boek 1 van deze reeks heet "M - de magische reis". In dit tweede deel neemt "M" Matthias en Rinske mee op sleeptouw, het onbekende tegemoet. Een nieuwe zoektocht door onze hedendaagse wereld van vreemde culturen, onbekende verhalen en oude legenden. Het is een avontuur dat hen aardig op de proef stelt en hun toekomst verder zal bepalen.Helena Daelman (1972) behaalde een master in de "Journalistiek en Audiovisuele Media" aan het RITS in Brussel. Dertien jaar werkte ze als journaliste en eindredacteur voor de Vlaamse televisie (1995 - 2008) en daarna koos ze bewust voor de zachte sector, waar ze als vormingsmedewerker (2008 - 2013) aan de slag ging in een centrum voor volwassenen met een mentale beperking.Drie jaar geleden emigreerde ze met haar twee zonen naar Frankrijk, waar het gezin dichter bij de natuur leeft. Door de jaren en de avonturen heen blijft het vertellen van verhalen een vaste passie.In 2011 schreef ze Kleur bij Kleur, een kritisch boek over interna¬tionale adoptie. In 2015 verscheen haar eerste jeugdroman M - De Magische Reis. M - Het Geheim van Chandra Taal is het tweede deel in de reeks van M.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Helena Daelman
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789462420526
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De mysteries stapelen zich op...

ZE HEBBEN MIJN ZUS ...
Ik dacht dat ik alle antwoorden gevonden had, maar niets is minder waar. Een jaar na de grote zoektocht naar mijn vader speelt er zich een nieuw drama af in de Himalaya. Het is duidelijk dat mijn reis naar de waarheid nog maar pas is begonnen. In een nieuwe, zenuwslopende race tegen de tijd voel ik me meer verloren dan ooit tevoren. Ik geraak verwikkeld in een ruimtereis die alleen maar vragen opwerpt. Het zijn vragen van een grootorde die ik niet kan overzien. Gelukkig kan ik rekenen op de hulp van mijn vrienden. Niet alleen van mijn trouwe steun en toeverlaat "M", maar ook van het meisje van mijn dromen, Rinske. Als trio trekken we er samen op uit om een geheim te ontrafelen. De klok tikt... Voor de maan in haar laatste kwartier is moeten we het geheim van Chandra Taal blootleggen.

Zullen we slagen?

Of is dit slechts het begin van een enigma, dat vele jaren zal aanslepen?

En kan ik deze keer redden wie ik lief heb?


Boek 1 van deze reeks heet "M - de magische reis". In dit tweede deel neemt "M" Matthias en Rinske mee op sleeptouw, het onbekende tegemoet. Een nieuwe zoektocht door onze hedendaagse wereld van vreemde culturen, onbekende verhalen en oude legenden. Het is een avontuur dat hen aardig op de proef stelt en hun toekomst verder zal bepalen.


Helena Daelman (1972) behaalde een master in de "Journalistiek en Audiovisuele Media" aan het RITS in Brussel. Dertien jaar werkte ze als journaliste en eindredacteur voor de Vlaamse televisie (1995 - 2008) en daarna koos ze bewust voor de zachte sector, waar ze als vormingsmedewerker (2008 - 2013) aan de slag ging in een centrum voor volwassenen met een mentale beperking.
Drie jaar geleden emigreerde ze met haar twee zonen naar Frankrijk, waar het gezin dichter bij de natuur leeft. Door de jaren en de avonturen heen blijft het vertellen van verhalen een vaste passie.
In 2011 schreef ze Kleur bij Kleur, een kritisch boek over interna¬tionale adoptie.
In 2015 verscheen haar eerste jeugdroman M - De Magische Reis.
M - Het Geheim van Chandra Taal is het tweede deel in de reeks van M.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Helena Daelman
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789462420526
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99