Lust en littekens

zoektocht naar een eigen plek van mannen die van mannen houden

Prijs € 25,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Herman Cools

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al vijfentwintig jaar werkt Herman Cools met mannen die van mannen houden, zowel in workshops en trainingen als individueel. Voor dit boek, waarin hij terugblikt op zijn rijke ervaring, interviewde hij meer dan vijftig mannen. Flarden uit levensverhalen van mannen van vlees en bloed en eigen ervaringen, worden vermengd met reflecties, dromen, mythen, sprookjes en poëzie. Lust en littekens is een bundel vol verrukkelijke vertellingen geworden: sprankelend, ontroerend en erotisch, soms verscheurend of bloedstollend.Door de persoonlijke verhalen aan elkaar te rijgen ontstaat een beeld van een gemeenschap, de focus ligt niet op 'de individuele bomen', maar op 'het bos'. De verhalen gaan over liefde en schaamte, lust en verslaving, woede en intimiteit. De gloed waarin de verhalen baden is er een van verwondering: hoe een seksuele voorkeur die afwijkt van de standaardnorm een geschenk kan worden. Herman Cools houdt de vinger aan de pols van Vlaamse en Nederlandse gay mannen en peilt naar de hartenklop van een gemeenschap, een stam. Poëtisch en treffend raakt hij bewuste en onbewuste lagen aan. Woorden worden uit hun jasje gehaald waardoor diepere en vollere betekenissen kunnen klinken. Een doorleefd en dynamisch document. Gevoelig, kleurrijk en treffend. Van een grote schoonheid. Dit boek richt zich naar mannen die van mannen houden, maar evenzeer naar ieder die geïnteresseerd is in vragen omtrent seksualiteit, erotiek, zingeving en omgaan met verwonding. En naar ieder die van verhalen houdt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Herman Cools
Uitgever
Paris Books
ISBN
9789492179609
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
500

Beschrijving

Al vijfentwintig jaar werkt Herman Cools met mannen die van mannen houden, zowel in workshops en trainingen als individueel. Voor dit boek, waarin hij terugblikt op zijn rijke ervaring, interviewde hij meer dan vijftig mannen.

Flarden uit levensverhalen van mannen van vlees en bloed en eigen ervaringen, worden vermengd met reflecties, dromen, mythen, sprookjes en poëzie.

Lust en littekens is een bundel vol verrukkelijke vertellingen geworden: sprankelend, ontroerend en erotisch, soms verscheurend of bloedstollend.
Door de persoonlijke verhalen aan elkaar te rijgen ontstaat een beeld van een gemeenschap, de focus ligt niet op 'de individuele bomen', maar op 'het bos'.

De verhalen gaan over liefde en schaamte, lust en verslaving, woede en intimiteit. De gloed waarin de verhalen baden is er een van verwondering: hoe een seksuele voorkeur die afwijkt van de standaardnorm een geschenk kan worden.

Herman Cools houdt de vinger aan de pols van Vlaamse en Nederlandse gay mannen en peilt naar de hartenklop van een gemeenschap, een stam.
Poëtisch en treffend raakt hij bewuste en onbewuste lagen aan. Woorden worden uit hun jasje gehaald waardoor diepere en vollere betekenissen kunnen klinken.

Een doorleefd en dynamisch document.
Gevoelig, kleurrijk en treffend.
Van een grote schoonheid.

Dit boek richt zich naar mannen die van mannen houden, maar evenzeer naar ieder die geïnteresseerd is in vragen omtrent seksualiteit, erotiek, zingeving en omgaan met verwonding. En naar ieder die van verhalen houdt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Herman Cools
Uitgever
Paris Books
ISBN
9789492179609
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
500

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99