Mijn verhaal

Becoming

Prijs € 26,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Michelle Obama

Paperback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een leven vol betekenis en successen heeft Michelle Obama zich ontwikkeld tot een van de meest iconische en overtuigende vrouwen van dit tijdperk. Als first lady van de Verenigde Staten - de eerste Afro-Amerikaanse in die rol - maakte ze het Witte Huis tot het meest gastvrije en warme in de geschiedenis, terwijl ze zichzelf ontplooide tot krachtig pleitbezorger voor vrouwen en meisjes in Amerika en wereldwijd. Ze veranderde de manier waarop gezinnen een gezonder en actiever leven nastreven en stond haar man bij terwijl hij Amerika door enkele van de meest aangrijpende gebeurtenissen leidde. Ondertussen liet ze ons een paar danspasjes zien, maakte ze een verpletterende indruk tijdens de Carpool Karaoke, en voedde ze twee down-to-earth dochters op onder het oog van de meedogenloze media. In haar betoverende en diep reflecterende memoires nodigt Michelle Obama haar lezers uit in haar wereld, door ervaringen die haar hebben gevormd vast te leggen - van haar jeugd in het zuiden van Chicago tot haar jaren als bestuurder, balancerend tussen de eisen van het moederschap en werk, tot haar tijd op 's werelds beroemdste adres. Met onfeilbare eerlijkheid en levendige humor beschrijft ze haar triomfen en tegenslagen, zowel publiek als privé, en vertelt ze haar verhaal zoals zij het beleefd heeft - in haar eigen woorden en op haar eigen voorwaarden. Warm, wijs en onthullend is Mijn verhaal - Becoming een ongewoon intieme bespiegeling van een vrouw met kennis en bezieling die voortdurend en glansrijk beproevingen doorstond - en wiens verhaal ons inspireert om hetzelfde te doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michelle Obama
Uitgever
Hollands Diep
ISBN
9789048840762
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Beschrijving

In een leven vol betekenis en successen heeft Michelle Obama zich ontwikkeld tot een van de meest iconische en overtuigende vrouwen van dit tijdperk. Als first lady van de Verenigde Staten - de eerste Afro-Amerikaanse in die rol - maakte ze het Witte Huis tot het meest gastvrije en warme in de geschiedenis, terwijl ze zichzelf ontplooide tot krachtig pleitbezorger voor vrouwen en meisjes in Amerika en wereldwijd. Ze veranderde de manier waarop gezinnen een gezonder en actiever leven nastreven en stond haar man bij terwijl hij Amerika door enkele van de meest aangrijpende gebeurtenissen leidde. Ondertussen liet ze ons een paar danspasjes zien, maakte ze een verpletterende indruk tijdens de Carpool Karaoke, en voedde ze twee down-to-earth dochters op onder het oog van de meedogenloze media.

In haar betoverende en diep reflecterende memoires nodigt Michelle Obama haar lezers uit in haar wereld, door ervaringen die haar hebben gevormd vast te leggen - van haar jeugd in het zuiden van Chicago tot haar jaren als bestuurder, balancerend tussen de eisen van het moederschap en werk, tot haar tijd op 's werelds beroemdste adres. Met onfeilbare eerlijkheid en levendige humor beschrijft ze haar triomfen en tegenslagen, zowel publiek als privé, en vertelt ze haar verhaal zoals zij het beleefd heeft - in haar eigen woorden en op haar eigen voorwaarden. Warm, wijs en onthullend is Mijn verhaal - Becoming een ongewoon intieme bespiegeling van een vrouw met kennis en bezieling die voortdurend en glansrijk beproevingen doorstond - en wiens verhaal ons inspireert om hetzelfde te doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michelle Obama
Uitgever
Hollands Diep
ISBN
9789048840762
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99