De vrouw die met vuur speelde

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Stieg Larsson

Luisterboek | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een computerhacker van wereldklasse. Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwa¬pen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar ze is onvindbaar. Mikael Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Ze laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit Lisbeths verleden… ‘Hij krijgt vijf sterren: vier voor zijn waardevolle nalatenschap en een om aan de hemel te schitteren.’ – de VolkskantRon Brandsteder (1950) is een multitalent op mediagebied: radio- entelevisiepresentatie, zang, filmen revue. Het inspreken van luisterboekenis een nieuwe uitdaging. Met het eerste boek dat Brandsteder voorlas, DeAanklacht van John Grisham, werd hij direct genomineerd voor de estaPrijs voor het Beste Luisterboek 2008. Hierna las hij onder meer de luisterboekenDe getuige van John Grisham en Ooggetuigen van Carry Slee.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stieg Larsson
Uitgever
RA
ISBN
9789047609261
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een computerhacker van wereldklasse.
Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwa¬pen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar ze is onvindbaar. Mikael Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Ze laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit Lisbeths verleden…
‘Hij krijgt vijf sterren: vier voor zijn waardevolle nalatenschap en een om aan de hemel te schitteren.’ – de Volkskant

Ron Brandsteder (1950) is een multitalent op mediagebied: radio- en
televisiepresentatie, zang, filmen revue. Het inspreken van luisterboeken
is een nieuwe uitdaging. Met het eerste boek dat Brandsteder voorlas, De
Aanklacht van John Grisham, werd hij direct genomineerd voor de esta
Prijs voor het Beste Luisterboek 2008. Hierna las hij onder meer de luisterboeken
De getuige van John Grisham en Ooggetuigen van Carry Slee.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stieg Larsson
Uitgever
RA
ISBN
9789047609261
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99