De Noordzeemoorden 4 Eindspel

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Isa Maron

Paperback | Maart 2018 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op het onderzoek, terwijl ze samen met haar collega Niels tegelijkertijd werkt aan een eerdere lugubere zaak waarbij meerdere schedels zijn gevonden in de tuin van een nabij gelegen villa.Intussen vertrekt de jonge studente Forensisch Onderzoek Kyra Slagter naar Londen. Vijf jaar na de spoorloze verdwijning van haar zus Sarina wil Kyra er nog steeds, koste wat het kost, achter komen wat er met haar is gebeurd. Ze heeft in Londen afgesproken met een seriemoordenaar die meer zou weten over Sarina's verdwijning. Er komt steeds meer aan het licht over een netwerk van belangrijke en bekende personen die zich schuldig hebben gemaakt aan kindermisbruik, en die elkaar de hand boven het hoofd houden.De VN Detective & Thrillergids over De Noordzeemoorden:'Een mooie mix van gruwel en Hollandse "gewoonheid", onberispelijk en met veel vaart geschreven.'Isa Maron is naast auteur serveerster, karateka, voetbalmakelaar en directeur geweest. Ze studeerde economie en psychologie. Haar debuut Passiespel werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. Met de vierdelige thrillerreeks De Noordzeemoorden schaart ze zich definitief bij het rijtje van beste thrillerschrijfsters van Nederland. www.facebook.com/IsaMaronWelkomwww.facebook.com/TheHouseOfBooks

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Isa Maron
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044353075
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Beschrijving

In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op het onderzoek, terwijl ze samen met haar collega Niels tegelijkertijd werkt aan een eerdere lugubere zaak waarbij meerdere schedels zijn gevonden in de tuin van een nabij gelegen villa.

Intussen vertrekt de jonge studente Forensisch Onderzoek Kyra Slagter naar Londen. Vijf jaar na de spoorloze verdwijning van haar zus Sarina wil Kyra er nog steeds, koste wat het kost, achter komen wat er met haar is gebeurd. Ze heeft in Londen afgesproken met een seriemoordenaar die meer zou weten over Sarina's verdwijning. Er komt steeds meer aan het licht over een netwerk van belangrijke en bekende personen die zich schuldig hebben gemaakt aan kindermisbruik, en die elkaar de hand boven het hoofd houden.

De VN Detective & Thrillergids over De Noordzeemoorden:
'Een mooie mix van gruwel en Hollandse "gewoonheid", onberispelijk en met veel vaart geschreven.'

Isa Maron is naast auteur serveerster, karateka, voetbalmakelaar en directeur geweest. Ze studeerde economie en psychologie. Haar debuut Passiespel werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. Met de vierdelige thrillerreeks De Noordzeemoorden schaart ze zich definitief bij het rijtje van beste thrillerschrijfsters van Nederland.

www.facebook.com/IsaMaronWelkom
www.facebook.com/TheHouseOfBooks

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Isa Maron
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044353075
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99