De Indië-trilogie (e-Book)

van de doden niets dan goeds, de onderkoning van indië, het verdriet van Wilhelmina

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tomas Ross

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De bekroonde en bejubelde bestsellers 'Van de doden niets dan goeds', 'De onderkoning van Indië' en Het verdriet van Wilhelmina' van Tomas Ross verzameld in een handzame pocket. Van de doden niets dan goeds - 1945 Zes maanden na de bevrijding heerst er chaos in Den Haag. Voormalige verzetskameraden bestrijden elkaar op leven en dood. NSB'ers en oorlogsmisdadigers lopen vrij rond en liquidaties en chantage zijn aan de orde van de dag. Een zwart cahier met daarin de namen van collaborateurs zal de sleutel blijken tot een complot dat zich uitstrekt tot binnen de muren van Paleis Soestdijk. De onderkoning van Indië - 1947 De spanningen tussen Nederland en de Indische nationalisten lopen ongekend hoog op. Een groep verontruste vaderlanders ontwikkelt in het diepste geheim plannen om Nederlands-Indië te behouden en een oorlog te voorkomen. Wanneer een geheim agent uit Indië in Den Haag spoorloos verdwijnt, moet een samenzwering met wereldwijde repercussies worden voorkomen. Het verdriet van Wilhelmina - 1949 De nationalisten van Soekarno hebben de onafhankelijke Republik Indonesia uitgeroepen. In een mijnenveld van intriges zoekt een voormalige inlichtingenofficier naar een verdwenen oude liefde nadat ze samen is gezien met de beruchte Nederlandse deserteur Poncke Princen. Alles lijkt verband te houden met een jarenlang geheim gehouden pact tussen Winston Churchill en koningin Wilhelmina.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tomas Ross
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403141800
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
1949731 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1120

Beschrijving

De bekroonde en bejubelde bestsellers 'Van de doden niets dan goeds', 'De onderkoning van Indië' en Het verdriet van Wilhelmina' van Tomas Ross verzameld in een handzame pocket.

Van de doden niets dan goeds - 1945
Zes maanden na de bevrijding heerst er chaos in Den Haag. Voormalige verzetskameraden bestrijden elkaar op leven en dood. NSB'ers en oorlogsmisdadigers lopen vrij rond en liquidaties en chantage zijn aan de orde van de dag. Een zwart cahier met daarin de namen van collaborateurs zal de sleutel blijken tot een complot dat zich uitstrekt tot binnen de muren van Paleis Soestdijk.

De onderkoning van Indië - 1947
De spanningen tussen Nederland en de Indische nationalisten lopen ongekend hoog op. Een groep verontruste vaderlanders ontwikkelt in het diepste geheim plannen om Nederlands-Indië te behouden en een oorlog te voorkomen. Wanneer een geheim agent uit Indië in Den Haag spoorloos verdwijnt, moet een samenzwering met wereldwijde repercussies worden voorkomen.

Het verdriet van Wilhelmina - 1949
De nationalisten van Soekarno hebben de onafhankelijke Republik Indonesia uitgeroepen. In een mijnenveld van intriges zoekt een voormalige inlichtingenofficier naar een verdwenen oude liefde nadat ze samen is gezien met de beruchte Nederlandse deserteur Poncke Princen. Alles lijkt verband te houden met een jarenlang geheim gehouden pact tussen Winston Churchill en koningin Wilhelmina.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tomas Ross
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403141800
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
1949731 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1120

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99