Contact met je innerlijk kind

van spelend kind naar masker

Prijs € 18,95

Niet beschikbaar

Sylvia Leegwater

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een innerlijk kind is een begrip dat steeds populairder wordt. Maar wat is nu eigenlijk een innerlijk kind? Een innerlijk kind is een deel van jou wat nog onvolgroeid is. Het is als het ware in de tijd stil blijven staan. Gebeurtenissen die extreme gevoelens hebben opgeroepen en die niet in zijn geheel verwerkt zijn laten een blauwdruk achter in je systeem. We praten dan over extreem blije, gelukkige maar ook verdrietige, boze of angstige ervaringen. Al die ervaringen laten een innerlijk kind achter in jouw onbewuste, dat een bepaalde leeftijd heeft en bepaalde gevoelens. Deze gevoelens bepalen meer jouw gedachtegang en je gedrag in het dagelijks leven dan je je zou kunnen voorstellen. Daarom is het handig om je innerlijke kinderen te leren kennen. Het maakt jou tot een bewuster en completer mens. Sylvia Leegwater is moeder van drie kinderen auteur en trainer. Al jaren geeft ze de succesvolle opleiding Gezins- en KinderCoach en diverse workshops en trainingen. Daarnaast heeft ze de Reversie Methode(R) ontwikkeld, waarmee ze ouders prikkelt om bij problemen in de opvoeding vooral naar zichzelf te kijken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sylvia Leegwater
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993383
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

Een innerlijk kind is een begrip dat steeds populairder wordt. Maar wat is nu eigenlijk een innerlijk kind? Een innerlijk kind is een deel van jou wat nog onvolgroeid is. Het is als het ware in de tijd stil blijven staan. Gebeurtenissen die extreme gevoelens hebben opgeroepen en die niet in zijn geheel verwerkt zijn laten een blauwdruk achter in je systeem. We praten dan over extreem blije, gelukkige maar ook verdrietige, boze of angstige ervaringen.
Al die ervaringen laten een innerlijk kind achter in jouw onbewuste, dat een bepaalde leeftijd heeft en bepaalde gevoelens. Deze gevoelens bepalen meer jouw gedachtegang en je gedrag in het dagelijks leven dan je je zou kunnen voorstellen. Daarom is het handig om je innerlijke kinderen te leren kennen. Het maakt jou tot een bewuster en completer mens.

Sylvia Leegwater is moeder van drie kinderen auteur en trainer. Al jaren geeft ze de succesvolle opleiding Gezins- en KinderCoach en diverse workshops en trainingen. Daarnaast heeft ze de Reversie Methode(R) ontwikkeld, waarmee ze ouders prikkelt om bij problemen in de opvoeding vooral naar zichzelf te kijken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sylvia Leegwater
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993383
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99