Arme Rijk

Prijs € 25,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bette Westera

Hardback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Arme Rijk' is een prachtig voorleesboek van Bette Westera & Sylvia Weve, die samen al veel prijswinnende kinderboeken maakten. Het verhaal vertelt over de tegenstellingen tussen armoede en rijkdom.Armoede en rijkdomHet beeldverhaal 'Arme Rijk' gaat over Rijk, een eenvoudige jongen die door zijn stervende moeder de wijde wereld in wordt gestuurd om te ontdekken wie hij is. In die wijde wereld komt hij zowel armoede als rijkdom tegen, in al hun gedaanten. Alle belevenissen tijdens zijn reis en de sleutelfiguren die hij daarbij tegenkomt, zijn bepalend voor zijn levensweg.Voorleesboek met cdAchterin het boek 'Arme Rijk' zit een cd, waarop de voorgelezen tekst wordt ondersteund door sfeervolle, bijpassende muziek. Bette Westera & Sylvia WeveBette Westera en Sylvia Weve maakten samen al veel prijswinnende kinderboeken. Hun dichtbundel 'Aan de kant, ik ben je oma niet!' won een Gouden Penseel voor de prachtige illustraties. De veelgeprezen bundel 'Doodgewoon' werd bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs een Gouden Griffel voor de ontroerende tekst. Het werk van Bette Westera wordt vaak vergeleken met dat van Annie M.G. Schmidt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bette Westera
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025765606
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

'Arme Rijk' is een prachtig voorleesboek van Bette Westera & Sylvia Weve, die samen al veel prijswinnende kinderboeken maakten. Het verhaal vertelt over de tegenstellingen tussen armoede en rijkdom.

Armoede en rijkdom
Het beeldverhaal 'Arme Rijk' gaat over Rijk, een eenvoudige jongen die door zijn stervende moeder de wijde wereld in wordt gestuurd om te ontdekken wie hij is. In die wijde wereld komt hij zowel armoede als rijkdom tegen, in al hun gedaanten. Alle belevenissen tijdens zijn reis en de sleutelfiguren die hij daarbij tegenkomt, zijn bepalend voor zijn levensweg.

Voorleesboek met cd
Achterin het boek 'Arme Rijk' zit een cd, waarop de voorgelezen tekst wordt ondersteund door sfeervolle, bijpassende muziek.

Bette Westera & Sylvia Weve
Bette Westera en Sylvia Weve maakten samen al veel prijswinnende kinderboeken. Hun dichtbundel 'Aan de kant, ik ben je oma niet!' won een Gouden Penseel voor de prachtige illustraties. De veelgeprezen bundel 'Doodgewoon' werd bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs een Gouden Griffel voor de ontroerende tekst. Het werk van Bette Westera wordt vaak vergeleken met dat van Annie M.G. Schmidt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bette Westera
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025765606
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99