Lover of Loser

de filmeditie

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Carry Slee

Hardback | September 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Dit najaar gaat de vierde Carry Slee-film in première: Lover of loser. Het scenario is geschreven door Maria Peters en de regie is in handen van Dave Schram. Al eerder verfilmden zij succesvol Afblijven, Timboektoe en Radeloos, die honderdduizenden bezoekers trokken. De hoofdrollen in Lover of loser worden gespeeld door Martijn Lakemeier, Gaite Jansen, Susan Visser en Thomas Acda. Tegelijk met de film verschijnt het boek Lover of loser – de filmeditie. De vijftienjarige Eva is bang dat haar stiefvader haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. En haar beste vriendin Julia heeft het te druk met haar nieuwe vriendje. Bij wie kan Eva dan terecht? Bij Mees, op wie ze stiekem verliefd is? Dan kruist Ricardo haar pad. Hij heeft wél aandacht voor haar en overlaadt haar met cadeaus. Als hij haar een reisje naar Parijs in het vooruitzicht stelt, gaat Eva op zijn aanbod in. Ze weet niet dat hij een loverboy is… Lover of loser verscheen in de Your choiceserie, waarin de lezer uit verschillende verhaallijnen kan kiezen. De filmeditie bevat een full colour fotokatern met exclusieve foto’s van de acteurs en stills uit de film, en nog vele extra’s.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789049923891
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Dit najaar gaat de vierde Carry Slee-film in première: Lover of loser. Het scenario is geschreven door Maria Peters en de regie is in handen van Dave Schram. Al eerder verfilmden zij succesvol Afblijven, Timboektoe en Radeloos, die honderdduizenden bezoekers trokken. De hoofdrollen in Lover of loser worden gespeeld door Martijn Lakemeier, Gaite Jansen, Susan Visser en Thomas Acda. Tegelijk met de film verschijnt het boek Lover of loser – de filmeditie.

De vijftienjarige Eva is bang dat haar stiefvader haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. En haar beste vriendin Julia heeft het te druk met haar nieuwe vriendje. Bij wie kan Eva dan terecht? Bij Mees, op wie ze stiekem verliefd is? Dan kruist Ricardo haar pad. Hij heeft wél aandacht voor haar en overlaadt haar met cadeaus. Als hij haar een reisje naar Parijs in het vooruitzicht stelt, gaat Eva op zijn aanbod in. Ze weet niet dat hij een loverboy is…

Lover of loser verscheen in de Your choiceserie, waarin de lezer uit verschillende verhaallijnen kan kiezen. De filmeditie bevat een full colour fotokatern met exclusieve foto’s van de acteurs en stills uit de film, en nog vele extra’s.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789049923891
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99