Love your lunch

recepten uit de keuken van Small World

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sean Wainer

Hardback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SEAN WAINER: Love your lunchRecepten uit de keuken van Small WorldNederland is het land van boterhammen met kaas en worst. Lekker natuurlijk, maar met al die keuze aan geweldige ingredienten en mooie broodsoorten is het zonde om niet wat meer aandacht te besteden aan de dagelijkse lunch. Vaak gaan mensen buiten de deur lunchen als ze iets extra's willen, maar thuis maken kan natuurlijk ook. Dit boek bevat de allerbeste recepten van een van de lunch 'hotspots' in Amsterdam: Small World. Een klein lunchcafé met een grootse kaart en de gastvrije eigenaar Sean Wainer.Na heel veel jaren aandringen van klanten heeft Sean besloten zijn recepten te delen, van de vele heerlijke warme en koude sandwiches, tot de beste salades, zijn 'Killer Cookies' en de alom geliefde worteltaart. Love your Lunch is heel veel meer dan een boek over Small World. Het is een boek over comfort food, gemaakt van de beste ingrediënten en super simpele technieken. Een ding is zeker, de inhoud van de broodtrommel gaat er vanaf nu heel anders uitzien!* Meer dan 60 geweldige recepten, beproefd en getest* Aangevuld met ideeën voor feestjes en lunches voor grotere groepen* Small World krijgt al jaren de hoogste cijfers bij Tripadvisor, Yelp en Iens* Opvallende vormgeving en fotografie* Verschijnt gelijktijdig in een Engelse editie

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sean Wainer
Uitgever
Forte culinair
ISBN
9789462500860
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

SEAN WAINER: Love your lunch
Recepten uit de keuken van Small World
Nederland is het land van boterhammen met kaas en worst. Lekker natuurlijk, maar met al die keuze aan geweldige ingredienten en mooie broodsoorten is het zonde om niet wat meer aandacht te besteden aan de dagelijkse lunch. Vaak gaan mensen buiten de deur lunchen als ze iets extra's willen, maar thuis maken kan natuurlijk ook. Dit boek bevat de allerbeste recepten van een van de lunch 'hotspots' in Amsterdam: Small World. Een klein lunchcafé met een grootse kaart en de gastvrije eigenaar Sean Wainer.
Na heel veel jaren aandringen van klanten heeft Sean besloten zijn recepten te delen, van de vele heerlijke warme en koude sandwiches, tot de beste salades, zijn 'Killer Cookies' en de alom geliefde worteltaart. Love your Lunch is heel veel meer dan een boek over Small World. Het is een boek over comfort food, gemaakt van de beste ingrediënten en super simpele technieken. Een ding is zeker, de inhoud van de broodtrommel gaat er vanaf nu heel anders uitzien!

* Meer dan 60 geweldige recepten, beproefd en getest
* Aangevuld met ideeën voor feestjes en lunches voor grotere groepen
* Small World krijgt al jaren de hoogste cijfers bij Tripadvisor, Yelp en Iens
* Opvallende vormgeving en fotografie
* Verschijnt gelijktijdig in een Engelse editie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sean Wainer
Uitgever
Forte culinair
ISBN
9789462500860
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99