Love unlimited

liefde delen in de praktijk

Prijs € 27,76

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Leonie Linssen, Wik Stephan, Koot Loes

Hardback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liefde en seks, binnen en buiten de deur Wat doe je als je opeens op een ander verliefd wordt? Of als je partner je vertelt dat ze meer seks wil? Hoe werk je samen toe naar een relatie die meer ruimte biedt voor je eigen verlangens? Kun je liefde delen met een ander dan je eigen partner? Hoe ga je om met vreemdgaan, met jaloezie, onmacht, boosheid naar je partner of... met de nieuwe liefde van je partner?In dertien sprekende voorbeelden laat relatiecoach Leonie Linssen zien dat er veel meer mogelijkheden zijn dan vreemdgaan. Ook als er anderen bij betrokken zijn.Love Unlimited daagt je uit om met een open hart en een volkomen frisse blik naar je liefdesleven te kijken en vooral naar jezelf, je angsten en verlangens. Polyamorie, biseksualiteit, monogamie en andere belangrijke liefdesthema's worden helder en praktisch beschreven.De kaderteksten van Stephan Wik met spraakmakende achtergrondinformatie over liefde, seksualiteit en intimiteit in eeuwenoude culturen zijn een inspiratiebron voor wie naar een eigen waarheid zoekt in de liefde.Nieuwe, herziene drukDeze tweede, herziene druk van Love Unlimited bevat, naast een extra hoofdstuk over tweelingzielrelaties, ook een werkboek met oefeningen en reflectievragen. Daardoor kun je thuis zelf of samen met je partner(s) direct aan de slag om te groeien naar een relatie met meer liefde.Ook als die monogaam is.Love Unlimited werd ook vertaald naar het Engels en Portugees (Brazilië).Leonie Linssen is sinds 2005 in haar praktijk Verander je Wereld relatiecoach bij ingewikkelde liefdesrelaties. Samen met Loes Koot ontwikkelde zij in 2013 de opleiding tot relatiecoach.'I wish I had read this book before I did not have sex with that woman' - Anonymouswww.liefdedelen.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leonie Linssen, Wik Stephan, Koot Loes
Uitgever
Verander je wereld
ISBN
9789082264708
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Liefde en seks, binnen en buiten de deur

Wat doe je als je opeens op een ander verliefd wordt? Of als je partner je vertelt dat ze meer seks wil? Hoe werk je samen toe naar een relatie die meer ruimte biedt voor je eigen verlangens? Kun je liefde delen met een ander dan je eigen partner? Hoe ga je om met vreemdgaan, met jaloezie, onmacht, boosheid naar je partner of... met de nieuwe liefde van je partner?

In dertien sprekende voorbeelden laat relatiecoach Leonie Linssen zien dat er veel meer mogelijkheden zijn dan vreemdgaan. Ook als er anderen bij betrokken zijn.

Love Unlimited daagt je uit om met een open hart en een volkomen frisse blik naar je liefdesleven te kijken en vooral naar jezelf, je angsten en verlangens. Polyamorie, biseksualiteit, monogamie en andere belangrijke liefdesthema's worden helder en praktisch beschreven.

De kaderteksten van Stephan Wik met spraakmakende achtergrondinformatie over liefde, seksualiteit en intimiteit in eeuwenoude culturen zijn een inspiratiebron voor wie naar een eigen waarheid zoekt in de liefde.

Nieuwe, herziene druk
Deze tweede, herziene druk van Love Unlimited bevat, naast een extra hoofdstuk over tweelingzielrelaties, ook een werkboek met oefeningen en reflectievragen. Daardoor kun je thuis zelf of samen met je partner(s) direct aan de slag om te groeien naar een relatie met meer liefde.
Ook als die monogaam is.
Love Unlimited werd ook vertaald naar het Engels en Portugees (Brazilië).

Leonie Linssen is sinds 2005 in haar praktijk Verander je Wereld relatiecoach bij ingewikkelde liefdesrelaties. Samen met Loes Koot ontwikkelde zij in 2013 de opleiding tot relatiecoach.

'I wish I had read this book before I did not have sex with that woman' - Anonymous

www.liefdedelen.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leonie Linssen, Wik Stephan, Koot Loes
Uitgever
Verander je wereld
ISBN
9789082264708
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99