Loopbaanspel

vragen die je jezelf zou moeten stellen voordat je de arbeidsmarkt op gaat

Prijs € 25,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Heidi Jansen

November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

LoopbaanspelEen enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden. Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil. De vragen op de kaartjes nodigen uit om na te denken over wat voor werk bij je past. *Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gehad?*Waar vragen ze jou vaak voor?*Hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit?Hoe werkt het?Door de vragen te beantwoorden en er met elkaar over te praten, word je je bewuster van welk werk passend zou kunnen zijn en wat jij daarvoor meebrengt. De antwoorden kun je samenvatten in een bondig overzicht en daarmee kun je gerichter op zoek en kun je je beter presenteren tijdens netwerk- of sollicitatiegesprekken.Wat zit er in?In het doosje tref je een gebruiksaanwijzing aan met diverse spelvormen. Het spel bevat ook groepsvragen die bedoeld zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Via een link kun je antwoordvellen downloaden die je elke keer dat je het spel speelt, kunt gebruiken.De auteurHeidi Jansen (1963) is loopbaanadviseur en werkt als zelfstandige in Amersfoort. Ze is gefascineerd door de het thema 'mens en werk'. Al ruim twintig jaar helpt ze mensen uit vele beroepsgroepen te zoeken naar werk dat bij hen past. Daar is creativiteit en gedrevenheid voor nodig. Ze is altijd op zoek naar vragen en werkvormen die helpen goede keuzes te maken.StartersspelWeet je dat er ook een Startersspel is? Daarmee kun je onderzoeken of en hoe je voor jezelf zou willen beginnen. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijbries.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Heidi Jansen
Uitgever
Uitgeverij Bries
ISBN
9789462661516
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Loopbaanspel
Een enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden. Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil.
De vragen op de kaartjes nodigen uit om na te denken over wat voor werk bij je past.

*Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gehad?
*Waar vragen ze jou vaak voor?
*Hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit?

Hoe werkt het?
Door de vragen te beantwoorden en er met elkaar over te praten, word je je bewuster van welk werk passend zou kunnen zijn en wat jij daarvoor meebrengt. De antwoorden kun je samenvatten in een bondig overzicht en daarmee kun je gerichter op zoek en kun je je beter presenteren tijdens netwerk- of sollicitatiegesprekken.

Wat zit er in?
In het doosje tref je een gebruiksaanwijzing aan met diverse spelvormen. Het spel bevat ook groepsvragen die bedoeld zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Via een link kun je antwoordvellen downloaden die je elke keer dat je het spel speelt, kunt gebruiken.

De auteur
Heidi Jansen (1963) is loopbaanadviseur en werkt als zelfstandige in Amersfoort. Ze is gefascineerd door de het thema 'mens en werk'. Al ruim twintig jaar helpt ze mensen uit vele beroepsgroepen te zoeken naar werk dat bij hen past. Daar is creativiteit en gedrevenheid voor nodig. Ze is altijd op zoek naar vragen en werkvormen die helpen goede keuzes te maken.

Startersspel
Weet je dat er ook een Startersspel is? Daarmee kun je onderzoeken of en hoe je voor jezelf zou willen beginnen. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijbries.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Heidi Jansen
Uitgever
Uitgeverij Bries
ISBN
9789462661516
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99