Lola voor altijd

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Julia Khusainova

Paperback | Januari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Julia Khusainova neemt je mee naar een wereld die nu al verdwenen lijkt: het exuberante Moskou waar je om drie uur ’s nachts zowel cocaïne en een pistool voor Russische roulette als de nieuwe roman van Victor Pelevin kon krijgen. Een wereld waarin Russisch geld doorstroomde naar de Zuidas om witgewassen te worden door een doortrapt financieel directeur. Een wereld die sinds kort gedoemd is tot een nieuwe, onzekere toekomst. Ontmoet een bont gezelschap aan personages die Moskou en Amsterdam op een krankzinnige manier verbinden. Een meisje uit Amsterdam-Noord dat van Elvis Presley, Quentin Tarantino, zware shag en feesten tot diep in de nacht houdt. Een melancholische wiskundige uit Moskou die graag stiletto’s draagt en zich in bizarre (liefdes)avonturen stort. Een geniale muzikant, een scheikundeprofessor en een sluwe private-equitydirecteur op de Zuidas. Ze delen één ding: allemaal hebben ze er moeite mee om een echte verbinding met iemand anders aan te gaan, terwijl ze zo naar liefde hunkeren. Lola voor altijd is een uitbundige, groteske ode aan het leven en de liefde.Julia Khusainova (1986) werd geboren in Jekaterinenburg (Rusland) en woont sinds veertien jaar in Amsterdam. Ze studeerde psychologie in Praag en communicatiemanagement in Amsterdam en werkt reeds tien jaar in de financiële sector. In 2020 publiceerde ze haar eerste essay in Tirade. Lola voor altijd is haar debuutroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia Khusainova
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044648416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Julia Khusainova neemt je mee naar een wereld die nu al verdwenen lijkt: het exuberante Moskou waar je om drie uur ’s nachts zowel cocaïne en een pistool voor Russische roulette als de nieuwe roman van Victor Pelevin kon krijgen. Een wereld waarin Russisch geld doorstroomde naar de Zuidas om witgewassen te worden door een doortrapt financieel directeur. Een wereld die sinds kort gedoemd is tot een nieuwe, onzekere toekomst. Ontmoet een bont gezelschap aan personages die Moskou en Amsterdam op een krankzinnige manier verbinden. Een meisje uit Amsterdam-Noord dat van Elvis Presley, Quentin Tarantino, zware shag en feesten tot diep in de nacht houdt. Een melancholische wiskundige uit Moskou die graag stiletto’s draagt en zich in bizarre (liefdes)avonturen stort. Een geniale muzikant, een scheikundeprofessor en een sluwe private-equitydirecteur op de Zuidas. Ze delen één ding: allemaal hebben ze er moeite mee om een echte verbinding met iemand anders aan te gaan, terwijl ze zo naar liefde hunkeren. Lola voor altijd is een uitbundige, groteske ode aan het leven en de liefde.
Julia Khusainova (1986) werd geboren in Jekaterinenburg (Rusland) en woont sinds veertien jaar in Amsterdam. Ze studeerde psychologie in Praag en communicatiemanagement in Amsterdam en werkt reeds tien jaar in de financiële sector. In 2020 publiceerde ze haar eerste essay in Tirade. Lola voor altijd is haar debuutroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia Khusainova
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044648416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99