LogicaTests Mensa

Stel je logisch denkvermogen op de proef met meer dan 200 denkpuzzels en raadsels

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Paperback | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je staat er misschien niet bij stil, maar je gebruikt logica bij alles wat je doet. Zonder probleemoplossend denken zou je bijvoorbeeld niet kunnen autorijden, want wat doe je dan bij een omleiding? Een goede tekst schrijven zou ook niet lukken, want hij zou geen structuur hebben. Logisch nadenken is een onmisbare vaardigheid - en het goede nieuws is dat je die kunt trainen!Van ogenschijnlijk eenvoudige raadsels tot gecompliceerde denkpuzzels en cijferpatronen: in dit boek vind je meer dan 200 vraagstukken, puzzels en figuurreeksen om je logisch denkvermogen op de proef te stellen en te verbeteren. Doordat de vragen werden opgesteld door Mensa, dé wereldwijde vereniging voor hoogbegaafde mensen, zijn ze overigens de perfecte voorbereiding op professionele intelligentieproeven, officiële IQ-tests of op de toelatingsproeven van Mensa. Mensa is een internationale organisatie voor mensen met een hoog IQ. Om lid te worden van de organisatie moet je aantonen dat je op een gestandaardiseerde IQ-test een score haalt die in de bovenste 2 percentielen zit. Wereldwijd telt Mensa meer dan 100.000 leden in meer dan 40 landen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044752656
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Je staat er misschien niet bij stil, maar je gebruikt logica bij alles wat je doet. Zonder probleemoplossend denken zou je bijvoorbeeld niet kunnen autorijden, want wat doe je dan bij een omleiding? Een goede tekst schrijven zou ook niet lukken, want hij zou geen structuur hebben. Logisch nadenken is een onmisbare vaardigheid - en het goede nieuws is dat je die kunt trainen!

Van ogenschijnlijk eenvoudige raadsels tot gecompliceerde denkpuzzels en cijferpatronen: in dit boek vind je meer dan 200 vraagstukken, puzzels en figuurreeksen om je logisch denkvermogen op de proef te stellen en te verbeteren. Doordat de vragen werden opgesteld door Mensa, dé wereldwijde vereniging voor hoogbegaafde mensen, zijn ze overigens de perfecte voorbereiding op professionele intelligentieproeven, officiële IQ-tests of op de toelatingsproeven van Mensa.

Mensa is een internationale organisatie voor mensen met een hoog IQ. Om lid te worden van de organisatie moet je aantonen dat je op een gestandaardiseerde IQ-test een score haalt die in de bovenste 2 percentielen zit. Wereldwijd telt Mensa meer dan 100.000 leden in meer dan 40 landen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044752656
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99