Living the Bohemian dream

Prijs € 49,95

Uitverkocht

Linda van der Ham

Hardback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jeanette Philipse is een begrip bij brocanteliefhebbers. Ze decoreert haar huis en winkel op unieke wijze. Zo uniek, dat haar stijl nu is vastgelegd in een lijvig boekwerk: LIVING THE BOHEMIAN DREAM. Kijk, geniet en droom weg bij het brocante interieur van een stijlvolle verzamelaar. BetoverendStap over de drempel van Jeanettes huis en het is alsof je op een filmset bent. Antieke accessoires en brocante meubels zijn niet zomaar neergezet, maar zijn met veel gevoel voor stijl gecombineerd en in balans gebracht. Jeanette volgt haar gevoel voor schoonheid en kiest alleen materialen die haar gelukkig maken. Ze is meer dan alleen verzamelaar; Jeanette cree¨ert met brocante meubels en accessoires een theatrale wereld in haar huis. Ze doet dat op unieke wijze en is daarmee een inspiratie voor elke decorateur en brocanteliefhebber.Jeanettes interieur is al diverse keren in internationale tijdschriften verschenen en het maken van een boek was een logische volgende stap. Coo¨rdinator/auteur Linda van der Ham, fotograaf Anneke Gambon en stiliste/brocanteur Jeanette Philipse besloten hun talenten te combineren en werkten samen aan het maken van LIVING THE BOHEMIAN DREAM. Nu kan iedereen wegdromen bij Jeanettes unieke stijl!Het teamLinda van der Ham werkt sinds 1992 als stilist voor diverse Nederlandse tijdschriften en haar werk is veelvuldig in binnen- en buitenland gepubliceerd. Beeldverhalen maken en schrijven zijn haar grote passies. Voor LIVING THE BOHEMIAN DREAM is Linda Creative Director, auteur en uitgever.Fotograaf Anneke Gambon heeft een liefde voor sfeervolle interieurs en haar foto's hebben een zachte uitstraling. Haar werk is vele malen in Nederlandse en internationale bladen verschenen.Jeanette is eigenaar van Brocantehuis Philipse, een winkel die een weerspiegeling is van haar eigen huis. Enkele malen per jaar stylet ze haar huis en winkel, opent ze de deuren en is elke brocanteliefhebber welkom in haar betoverende wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda van der Ham
Uitgever
LINDIVIDU
ISBN
9789082449402
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Jeanette Philipse is een begrip bij brocanteliefhebbers. Ze decoreert haar huis en winkel op unieke wijze. Zo uniek, dat haar stijl nu is vastgelegd in een lijvig boekwerk: LIVING THE BOHEMIAN DREAM. Kijk, geniet en droom weg bij het brocante interieur van een stijlvolle verzamelaar.

Betoverend
Stap over de drempel van Jeanettes huis en het is alsof je op een filmset bent. Antieke accessoires en brocante meubels zijn niet zomaar neergezet, maar zijn met veel gevoel voor stijl gecombineerd en in balans gebracht. Jeanette volgt haar gevoel voor schoonheid en kiest alleen materialen die haar gelukkig maken. Ze is meer dan alleen verzamelaar; Jeanette cree¨ert met brocante meubels en accessoires een theatrale wereld in haar huis. Ze doet dat op unieke wijze en is daarmee een inspiratie voor elke decorateur en brocanteliefhebber.
Jeanettes interieur is al diverse keren in internationale tijdschriften verschenen en het maken van een boek was een logische volgende stap. Coo¨rdinator/auteur Linda van der Ham, fotograaf Anneke Gambon en stiliste/brocanteur Jeanette Philipse besloten hun talenten te combineren en werkten samen aan het maken van LIVING THE BOHEMIAN DREAM. Nu kan iedereen wegdromen bij Jeanettes unieke stijl!

Het team
Linda van der Ham werkt sinds 1992 als stilist voor diverse Nederlandse tijdschriften en haar werk is veelvuldig in binnen- en buitenland gepubliceerd. Beeldverhalen maken en schrijven zijn haar grote passies. Voor LIVING THE BOHEMIAN DREAM is Linda Creative Director, auteur en uitgever.
Fotograaf Anneke Gambon heeft een liefde voor sfeervolle interieurs en haar foto's hebben een zachte uitstraling. Haar werk is vele malen in Nederlandse en internationale bladen verschenen.

Jeanette is eigenaar van Brocantehuis Philipse, een winkel die een weerspiegeling is van haar eigen huis. Enkele malen per jaar stylet ze haar huis en winkel, opent ze de deuren en is elke brocanteliefhebber welkom in haar betoverende wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda van der Ham
Uitgever
LINDIVIDU
ISBN
9789082449402
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99