Zuster Fidelma 12 De nacht van de das : een Keltisch misdaadmysterie

een Keltisch misdaadmysterie

Prijs € 17,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Peter Tremayne

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al drie keer achtereen is bij volle maan een jong meisje afgeslacht en de inwoners van het Ierse koninkrijk Muman vrezen het ergste voor de volgende keer, de volle maan van oktober, die ook wel de nacht van de das genoemd wordt. De verdenking valt op drie donkergetinte vreemdelingen uit het verre land Aksum, die te gast zijn in de abdij van Finbarr, maar als zuster Fidelma zich in de zaak verdiept, ontdekt ze dat er meer verdachten zijn; apothecaris Liag bijvoorbeeld, die de drie meisjes les heeft gegeven.Zal het haar lukken de waarheid te achterhalen voor de volgende volle maan?De Fidelma-reeks van Peter Tremayne verschijnt inmiddels in zeventien talen! Het grote internationale succes van deze reeks (wereldwijd al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht) blijkt wel uit het feit dat er een bloeiende internationale Zuster Fidelma-fanclub bestaat, die sinds 2006 zelfs een tweejaarlijks weekend organiseert in Fidelma’s ‘woonplaats’, de Ierse stad Cashel; de volgende bijeenkomst vindt plaats in september 2010). Ook in het Nederlands taalgebied krijgt deze reeks thrillers steeds meer aanhangers; diverse delen moesten inmiddels al herdrukt worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Tremayne
Uitgever
De Leeskamer
ISBN
9789086060252
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
282

Beschrijving

Al drie keer achtereen is bij volle maan een jong meisje afgeslacht en de inwoners van het Ierse koninkrijk Muman vrezen het ergste voor de volgende keer, de volle maan van oktober, die ook wel de nacht van de das genoemd wordt. De verdenking valt op drie donkergetinte vreemdelingen uit het verre land Aksum, die te gast zijn in de abdij van Finbarr, maar als zuster Fidelma zich in de zaak verdiept, ontdekt ze dat er meer verdachten zijn; apothecaris Liag bijvoorbeeld, die de drie meisjes les heeft gegeven.
Zal het haar lukken de waarheid te achterhalen voor de volgende volle maan?

De Fidelma-reeks van Peter Tremayne verschijnt inmiddels in zeventien talen! Het grote internationale succes van deze reeks (wereldwijd al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht) blijkt wel uit het feit dat er een bloeiende internationale Zuster Fidelma-fanclub bestaat, die sinds 2006 zelfs een tweejaarlijks weekend organiseert in Fidelma’s ‘woonplaats’, de Ierse stad Cashel; de volgende bijeenkomst vindt plaats in september 2010). Ook in het Nederlands taalgebied krijgt deze reeks thrillers steeds meer aanhangers; diverse delen moesten inmiddels al herdrukt worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Tremayne
Uitgever
De Leeskamer
ISBN
9789086060252
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
282

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99