Wisselveld

Prijs € 17,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Corine Böhmers

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na de verdwijning van haar beste vriend, sterrenkundige Marvin Vrij, emigreert Devon Wolff naar Canada. Met Marvin verdween ook de kennis over het Wisselveld, een mysterieus fenomeen dat alleen ontstaat in de nabijheid van hoogspanningskabels.In Canada wordt Devon verliefd op haar buurvrouw Trisha, een ondergedoken talkshowpresentator. Trisha heeft kort daarvoor een spraakmakend interview gehad met Flynn, een hoogleraar die onderzoek doet naar de straling van hoogspanningskabels. Is het toeval dat Flynn daarna net als Marvin is verdwenen?Juist als Devons verliefdheid op Trisha wederzijds lijkt te zijn, verdwijnt ook Trisha. Ten einde raad gaat Devon op zoek naar de krachten van het Wisselveld, vastbesloten om het mysterie op te lossen.Wisselveld is een unieke thriller waarin romantiek en techniek uitmonden in een razend spannende ontknoping. De aanblik van hoogspanningskabels zal na het lezen van Wisselveld nooit meer hetzelfde zijn!Corine Böhmers (1968) studeerde af aan het conservatorium, waarna ze graag haar horizon wilde verbreden. Aansluitend werkte zij geruime tijd bij de politie. Voor haar studie theologie deed zij onderzoek naar het Tibetaans boeddhisme en postreligiositeit. Tegenwoordig is Corine innovatiemanager. Naast motorrijden is schrijven haar grote passie. In 2011 verscheen één van haar verhalen, Friendship Highway, in het boek Motorrrraria.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corine Böhmers
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773266
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

Na de verdwijning van haar beste vriend, sterrenkundige Marvin Vrij, emigreert Devon Wolff naar Canada. Met Marvin verdween ook de kennis over het Wisselveld, een mysterieus fenomeen dat alleen ontstaat in de nabijheid van hoogspanningskabels.

In Canada wordt Devon verliefd op haar buurvrouw Trisha, een ondergedoken talkshowpresentator. Trisha heeft kort daarvoor een spraakmakend interview gehad met Flynn, een hoogleraar die onderzoek doet naar de straling van hoogspanningskabels. Is het toeval dat Flynn daarna net als Marvin is verdwenen?

Juist als Devons verliefdheid op Trisha wederzijds lijkt te zijn, verdwijnt ook Trisha. Ten einde raad gaat Devon op zoek naar de krachten van het Wisselveld, vastbesloten om het mysterie op te lossen.

Wisselveld is een unieke thriller waarin romantiek en techniek uitmonden in een razend spannende ontknoping. De aanblik van hoogspanningskabels zal na het lezen van Wisselveld nooit meer hetzelfde zijn!

Corine Böhmers (1968) studeerde af aan het conservatorium, waarna ze graag haar horizon wilde verbreden. Aansluitend werkte zij geruime tijd bij de politie. Voor haar studie theologie deed zij onderzoek naar het Tibetaans boeddhisme en postreligiositeit. Tegenwoordig is Corine innovatiemanager. Naast motorrijden is schrijven haar grote passie. In 2011 verscheen één van haar verhalen, Friendship Highway, in het boek Motorrrraria.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corine Böhmers
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773266
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99