Stampvol spannende verhalen (e-Book)

Prijs € 2,69

Niet beschikbaar

Suzanne Vermeer, Judith Visser, Tomas Havank Ross

EPUB met digitaal watermerk | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor iedereen die van lezen houdt. Want iedereen moet de kans krijgen om te leren lezen en schrijven Op 22 november overhandigde Marion Pauw, auteur van Jetset en Daglicht, een cheque aan John Wood, ex-CEO van Microsoft en de voorzitter van de stichting Room to Read. Het bedrag van maar liefst vijf cijfers is de opbrengst van de bundel Stampvol verhalen voor het goede doel, die in 2009 verscheen. Tegelijkertijd werd de nieuwe bundel Stampvol spannende verhalen voor het goede doel gepresenteerd. Meer dan 76 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden gaan niet naar school. Ze leren niet lezen of schrijven. De opbrengst van Stampvol spannende verhalen voor het goede doel komt ten goede aan de non-profitorganisatie Room to Read, die boeken en scholing verzorgt voor kinderen in Azië en Afrika. Room to Read heeft inmiddels de levens van meer dan 3,1 miljoen kinderen veranderd. Elk verkocht boek van Stampvol spannende verhalen voor het goede doel levert 5 schoolboeken voor kinderen in ontwikkelingslanden op.Stampvol spannende verhalen voor het goede doel bevat korte verhalen, voor het merendeel speciaal voor deze gelegenheid geschreven, van de succesvolste Nederlandse en Vlaamse thrillerschrijvers van dit moment. Willem Asman, Marianne en Theo Hoogstraaten, Marion Pauw, Bavo Dhooge, Suzanne Vermeer, Milou van der Will, Simon de Waal, Alex van Galen, Daniëlle Hermans en alle andere auteurs in deze bundel, en diverse bedrijven die hielpen bij het tot stand komen van deze uitgave, werkten allemaal belangeloos mee.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Vermeer, Judith Visser, Tomas Havank Ross
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044964486
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
544726 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Voor iedereen die van lezen houdt. Want iedereen moet de kans krijgen om te leren lezen en schrijven

Op 22 november overhandigde Marion Pauw, auteur van Jetset en Daglicht, een cheque aan John Wood, ex-CEO van Microsoft en de voorzitter van de stichting Room to Read. Het bedrag van maar liefst vijf cijfers is de opbrengst van de bundel Stampvol verhalen voor het goede doel, die in 2009 verscheen.

Tegelijkertijd werd de nieuwe bundel Stampvol spannende verhalen voor het goede doel gepresenteerd.

Meer dan 76 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden gaan niet naar school. Ze leren niet lezen of schrijven. De opbrengst van Stampvol spannende verhalen voor het goede doel komt ten goede aan de non-profitorganisatie Room to Read, die boeken en scholing verzorgt voor kinderen in Azië en Afrika. Room to Read heeft inmiddels de levens van meer dan 3,1 miljoen kinderen veranderd. Elk verkocht boek van Stampvol spannende verhalen voor het goede doel levert 5 schoolboeken voor kinderen in ontwikkelingslanden op.

Stampvol spannende verhalen voor het goede doel bevat korte verhalen, voor het merendeel speciaal voor deze gelegenheid geschreven, van de succesvolste Nederlandse en Vlaamse thrillerschrijvers van dit moment. Willem Asman, Marianne en Theo Hoogstraaten, Marion Pauw, Bavo Dhooge, Suzanne Vermeer, Milou van der Will, Simon de Waal, Alex van Galen, Daniëlle Hermans en alle andere auteurs in deze bundel, en diverse bedrijven die hielpen bij het tot stand komen van deze uitgave, werkten allemaal belangeloos mee.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Vermeer, Judith Visser, Tomas Havank Ross
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044964486
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
544726 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99