Oude vetes (e-Book)

€ 12,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

George R.R. Martin

EPUB met digitaal watermerk | April 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Het Lied van IJs en Vuur 5 - Een Dans met Draken - 1 OUDE VETES, NIEUWE STRIJD Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de levens, de liefdes en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken, ondergebracht in de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, schept George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich weet te binden. De HBO-televisieserie Game of Thrones, gebaseerd op de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, is eveneens een groot succes. De toekomst van de Zeven Koninkrijken staat op het spel. In het oosten regeert Daenerys Targaryen, bijgenaamd Stormgeboren, de laatste telg van Huis Targaryen, met haar drie draken over een stad van stof en bloed. Maar Daenerys heeft vele vijanden die niets liever willen dan haar zo snel mogelijk onttronen. Wanneer de vijandelijke legermachten optrekken, is er evenwel één jongeman die met een heel speciale reden op zoek gaat naar de drakenkoningin. Is hij de verlosser waar zo reikhalzend naar wordt uitgezien? In het hoge noorden, machtig en onaantastbaar, verrijst de Muur. Daar wacht Jon Sneeuw, 998ste opperbevelhebber van de Nachtwacht, de grootste uitdaging van zijn loopbaan als hij zowel binnen als buiten de Muur vijanden het hoofd moet bieden. Zal het getij van het lot in deze dagen leiden tot de grootste veldslag sinds mensenheugenis...?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024558179
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
1917961 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het Lied van IJs en Vuur 5 - Een Dans met Draken - 1 OUDE VETES, NIEUWE STRIJD

Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de levens, de liefdes en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken, ondergebracht in de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, schept George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich weet te binden. De HBO-televisieserie Game of Thrones, gebaseerd op de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, is eveneens een groot succes.

De toekomst van de Zeven Koninkrijken staat op het spel.

In het oosten regeert Daenerys Targaryen, bijgenaamd Stormgeboren, de laatste telg van Huis Targaryen, met haar drie draken over een stad van stof en bloed. Maar Daenerys heeft vele vijanden die niets liever willen dan haar zo snel mogelijk onttronen. Wanneer de vijandelijke legermachten optrekken, is er evenwel één jongeman die met een heel speciale reden op zoek gaat naar de drakenkoningin. Is hij de verlosser waar zo reikhalzend naar wordt uitgezien?

In het hoge noorden, machtig en onaantastbaar, verrijst de Muur. Daar wacht Jon Sneeuw, 998ste opperbevelhebber van de Nachtwacht, de grootste uitdaging van zijn loopbaan als hij zowel binnen als buiten de Muur vijanden het hoofd moet bieden.

Zal het getij van het lot in deze dagen leiden tot de grootste veldslag sinds mensenheugenis...?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024558179
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
1917961 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99